Nekompromisní kat tak dá konečně prostor i někomu jinému. Nebo mu začaly docházet komentáře? Habera byl jediným stálým porotcem ve všech pěti sériích SuperStar. Poprvé zasedl do poroty soutěže Slovensko hledá SuperStar v roce 2004. Byl přísným porotcem, který bez okolků kritizoval soutěžících a nebral si žádné servítky. Nyní se zdá, že už ho porotcovské křeslo omrzelo.

Do role kata se pasuje Osvaldová

"Tato série SuperStar je poslední, ve které působím na delší dobu," potvrdil své rozhodnutí o odchodu Habera. V poslední sérii bylo zjevné, že Habera jaksi změkl. Už to nebyl ten samý kat, jakého jsme znali v předchozích ročnících a který tvrdě a bez okolků kritizoval vystoupení soutěžících.  I první castingy probíhající druhé Česko Slovenské SuperStar ukazují, že jeho místo tvrdého porotce zabrala textařka Gábina Osvaldová.

Nová porota SuperStar na bratislavském castingu
Autor: TV Nova

Navíc divákům se Habera nejspíš po tolika letech už omrzel a také by přijali změnu. Slovenský zpěvák jim tentokrát přání splní, protože se chce naplno věnovat své skupině Team, kterou podle vlastních slov dva roky zanedbával. Jen co skončí show a Česko i Slovensko najdou svou další SuperStar, plánuje odejít do "porotcovského důchodu". Bude to definitivní?