Česko Slovenská SuperStar má za sebou teprve dva finálové večery, ale skandálů už stihli soutěžící udělat spoustu! Od několika odhalených fotek Anety Galisové (19), přes otce Paulíny Ištvancové (16), který posílal dceři hlasy v takovém množství, že jí zajistily postup do finále, až po smyslů zbaveného patnáctiletého Bendiga, který se válel s kamarády ve vaně! Blesk přináší přehled největších skandálů první Česko Slovenské SuperStar.

Fotogalerie
7 fotografií


Marek Lacko (23)

Exotický semifinalista Marek Lacko řádil s kamarády na soukromém večírku tak, že si ani nepamatoval, že usnul polonahý a pomazaný šlehačkou a medem! „Kdo mi chce těmito fotkami ublížit?“ byla první reakce překvapeného Marka Lacka. Ten se potom, co zjistil, že se fotky z bouřlivého večírku dostaly na veřejnost, začal vymlouvat, že o žádné takové akci vůbec nic neví.


Leoš Mareš (33) a Deborah Kahlová (16)

Nejlépe placený moderátor rozbouřil fanoušky Deborah, když špatně nadiktoval divákům její hlasovací číslo a ona pak vypadla. A není divu! „Telefonní číslo, které jsem omylem řekl, jsme používali v minulých soutěžích,“ snažil se Blesku omluvit svoji chybu Mareš. Ne každá chyba se dá ale omluvit. Mareš proto osobně zavolal Deborah, „Na mé vypadnutí to nemělo vliv, nebudu to nijak řešit,“ snažila se být nad věcí Kahlová.


Aneta Galisová (19)

Divoká Aneta předvedla své tělo celkem třikrát! Poprvé na párty, kde si vyhrnula tričko a ukázala prsa. Pak na polonahých odvážných fotkách s kamarádkou a naposledy úplně nahá v kalendáři! „Prostě jsem se ožrala a ukázala kozy,“ okomentovala Blesku svůj první skandál Aneta. Tu odhalené snímky provázely celou soutěží.


Jan Bendig (15)

Teprve patnáctiletý Bendig úplně mimo s kamarády ve vaně! Poprvé přinesl fotky nejspíš opilého Bendiga slovenský cas.sk. Sám Honza si ještě fotky doplnil vtipnými komentáři: »I love toilet,« napsal si pod snímek, na kterém vypadá, že se chystá zvracet, Bendig. To, že soutěžící není žádný andílek, dokazuje i jedna internetová seznamka, na které hrdě hlásá, že má rád sex, alkohol a kouření!


Paulína Ištvancová (16)

Paulína Ištvancová se na seznam skandalistů dostala především kvůli svému otci. Ten se do soutěže zapojil hned několikrát. Poprvé na castingu, kde odstrčil Leoše Mareše od své dcery, když s ní moderátor chtěl udělat rozhovor. A podruhé, když posílal Paulíně hlasy z pěti telefonních simkaret. Z Ištvancové, která byla na posledním místě, se tak během odpoledne při hlasování najednou stala hlavní favoritka.