„V pátek jsem seděl na jídle v restauraci Barock v Pařížské ulici. U vedlejšího stolu seděla s nějakým vysokým mužem Mahulena Bočanová. Z toho, co od nich doléhalo ke mně, jsem pochopil, že hlavním tématem jejich rozhovoru je odchod jejího manžela od rodiny,“ popsal Blesk.cz jeden z hostů restaurace.

Jak se cítí Marta Jandová? Čtěte ZDE!

Fotogalerie
2 fotografie

„Bylo vidět, že Mahulena je dost rozrušená. V jednu chvíli jí dokonce vyhrkly slzy do očí a dlouho je pak nemohla zastavit. Brečela, i když byla uprostřed plné restaurace,“ líčí vyhrocený okamžik náš zdroj.

Manžel Bočanové spí s Jandovou. Více zde!

V médiích přitom Bočanová o rozpadu svého manželství mluví naoko vyrovnaně a v klidu. „S Viktorem už spolu nejsme pár měsíců. Odstěhoval se od nás a má už i novou přítelkyni. Tak to prostě je. O naši dceru se ale stará i nadále skvěle a tak to zůstane,“ přiznala se Bočanová a vypadalo to, že se situací se už smířila.

Jenže, jak je vidět, tak ztráta milovaného manžela je pro herečku mnohem větší ranou, než je ochotna na veřejnosti přiznat. Mráz odešel od Bočanové kvůli porotkyni SuperStar Martě Jandové. S Mahulenou má úspěšný podnikatel dceru, sedmiletou Márinku.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz