Komerční televize Markíza a Nova vybraly za své strany osvědčené spíkry, s nimiž se mládež dokáže ztotožnit. Jména Banášová a Mareš mají jemně skandální příchuť, přitahují pozornost. Jsou to vyhraněné osobnosti, které lidi nesnáší anebo pro ně horují. Tyto okolnosti by tedy měly nahrávat teorii, že Adéla s Leošem budou silný pár. Jenže jím nejsou a ze své podstaty ani nemohou.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz


Ti, co Banášovou s Marešem do SuperStar nominovali, s tímhle faktem museli počítat. Anebo se možná domnívali, že různorodost moderátorských forem diváka zaujme. Nejsem si tím jistá. Navíc srovnávání jednoho s druhým spíš Adélu s Leošem znervózňuje, než motivuje k větším výkonům. Ostatně Adéla, která SuperStar moderuje čtvrtým rokem, své rozpaky ze spolupráce s Leošem ve slovenském tisku přiznala.  I přes decentnost, s níž volila slova, bylo jasné, že jí Leošovo dryáčnictví, neschopnost akceptovat partnera nejsou po chuti.

Fotogalerie
4 fotografie


V době castingů, které v divadle vrcholily, měl převahu Mareš. Halasný individualista Banášovou prostě ukřičel. Svými od boku střílenými glosami zazdil. Adéla je leckdy nechápala a jak podotkla, nejspíš je nechápal ani autor sám... Nyní v semifinále je situace poněkud jiná. Tam má na jevišti každý z nich šanci k individuálnímu projevu. Na jedné straně lidový vtipálek Leoš a na druhé suchým humorem disponující Adéla. Divákovi se skýtá možnost obě moderátorské polohy porovnat.

V posledním semifinálovém kole nebyl Leoš příliš ve formě. Nejspíš měl smolný pátek jako soutěžící Ben Cristovao. Nebo se ještě nevzpamatoval z vypadnutí Deborah Kahlové. Dívky, které fandil a zároveň ji špatně nahlášeným telefonním číslem poškodil. Ani jeho slovní kanonáda nepřebila povrchnost projevu, kterou dovršil laciný a stokrát omletý vtip o blonďácích, co dělají plavovláskám kolem pupku modřiny... Leošova parťačka Adéla naopak po svém perlila. Nejspíš pochopila, že v samostatných vstupech moderátorů, mini konverzaci se soutěžícím na pódiu, má prostor pro inteligentní břitký vtip, který je pro ni typický.

O suverenitě ostříleného Leoše nepochybuji, ale i tak by mě zajímalo, čím se na další nedělní semifinále povzbudí, aby skóre s Banášovou vyrovnal.