Aneta před časem beze studu ukázala své vnady stovkám lidí na jedné českobudějovické párty. "No a co? Prostě jsem se ožrala a ukázala kozy," byla její včerejší první reakce na nahé fotky.

407493:gallery:true:true

Proč se mladá zpěvačka nechala takhle fotit? Aneta se nejdřív hodně dlouho vyhýbala odpovědi… Pak ale Blesku vše přiznala! „Mám ráda spontánní akce. Chodím na párty a bouřím kamarády…“ Že by ji to teď nějak mrzelo? Naopak! „Nestydím se za to. Jsem mladá a ráda se bavím,“ řekla Galisová. Život je moc krátký a já se ho snažím vychutnávat plnými doušky. Nestydím se, že jsem se svlékla. Byla jsem opilá a taky to trošku bylo v rámci práce,“ řekla Blesk.cz Galisová.

Skandál se stal na nedávno pořádané párty v Českých Budějovicích, kde pořádně rozjetá Aneta ukázala prsa několika stovkám návštěvníků! Podle vyprávění účastníků akce se na místě soutěžilo a devatenáctiletá Aneta s přezdívkou Lolitka vyhrála!

407346:gallery:true:true

Finalistka pěvecké soutěže je totiž členkou takzvaného Final Gangu, který pořádá různé párty a firemní mejdany. „Dělám pro ně hostesku a externí modelku, když náhodou potřebujou nafotit nějaké oblečení,“ vysvětlila Aneta, která na akcích vystupuje pod přezdívkou Lolitka.

Prsa ukázala za plakát!

„Na mejdanech se vždycky soutěží o trička, kalendáře a jiné. Lidé musí splnit zadaný úkol, aby dostali cenu,“ dodala Galisová. V ten večer, ze kterého jsou fotografie pořízené, mohly dívky získat plakát, ale musely ukázat poprsí. Podle návštěvníků párty se přihlásila jen jedna dívka, takže aby se soutěž mohla vůbec konat, šla do toho Lolitka Aneta taky. A vyhrála!

Na účinkování v soutěži Česko Slovenská SuperStar by nahé fotky Galisové neměly mít vliv. „Snímky byly pořízeny ještě před začátkem soutěže. A je to čistě soukromá záležitost soutěžící,“ vysvětlil koordinátor soutěže Adam Kotalík.

Zpívání jí ale moc nešlo

semifinalistka česko Slovenskej SuperStar Aneta Galisová
Autor: Milan Krupčík/TV Markíza

Prsa má Aneta pěkná, ale co ten zpěv? Porotu totiž včera moc nenadchla. "Falešné tóny komentovat nebudu," řekla Anetě Marta Jandová. "Nedá se ti upřít snaha. Základ je dobrá písnička a není potřeba okolo toho dělat divadlo. Možná by ses pak víc soustředila na písničku...," přidal se se Habera.

Výzva čtenářům: Byli jste na zmiňované českobudějovické párty? Máte Anetino video nebo další fotografie? Ozvěte se na online@blesk.cz a získejte finanční odměnu!

 

Fotbal na Facebooku

Autor: 

Souboj o prsa
V neděli večer jsme se vás v anketě zeptali, o které ze semifinalistek si myslíte, že se odhalila. Byl do doslova a do písmene souboj o prsa! O první a druhé místo se až do poslední chvíle přetahovala mladičká Dominika Bagárová právě s Anetou Galisovou, která si skutečně na jedné diskotéce bez ostychu zvedla tričko. Jen pro upřesnění dodáváme, že fotografie ňader, která byla u ankety použita, byla pouze ilustrační.