23:01 - Vážení čtenáři, druhý semifinálový večer skončil a s ním končí i druhý online přenos Blesk.cz. Jak se vám dnešní večer líbil? Co vás nejvíce překvapilo? Postoupil David Dostál právem, nebo měl postoupit talentovaný tanečník Adam? Napište nám svůj názor do diskuze.

22:56 - Kdo se stane absolutním vítězem druhého semifinálového kola? Kdo za dnešní večer získal největší počet hlasů? Nejvíc SMS hlasů dostal David Dostál.

22:54 - Finále bude sexy. Postoupilo duo Gitanas.

22:53 - Leoš to prodlužuje a natahuje. Přitom všichni čekají jen na výsledek.

22:50 - Kdo s koho? Jak duo Gitanas, tak Matěj Benda - všichni jsou nervózní.

22:39 - "Celou dobu jsem myslel na kleště," prohlásil Suchánek.

22:31 - Tak a před námi je poslední duel a opět bude velice napínavý. Proti skvělému a sexy duu Gitanas se postaví zpěvák s andělským hlasem Matěj Benda.

22:28 - Jejich skvělý zpěv totálně odzbrojil Paľo Haberu. Přitom to byl právě Habera, který jednu z dívek vyhodil v minulosti ze SuperStar. Habera tomu nechtěl uvěřit.

22:22 - Vůbec poprvé dnes večer slyšíme zpěv. Pěvecké duo Gitanas skvěle zpívá song od Barbary Streisand a Celine Dion.

22:20 - A postupuje letadélko Káně, totiž - Martin Hauk se svou akrobacií.

22:12 - Totiž omyl. Nebyly to zebry a safari, nýbrž Pandora a Avataři... Půvabné to však bylo zrovna tak...

22:09 - Do souboje s akrobatickým letadýlkem jde mnoha početný soubor Erika Dance s tancem jako z afrického safari. Jejich těla jsou pomalována vzorem zeber.

22:07 - Mr.GS místo sebe vybrali pro hodnocení dvě slečny z publika. Baviči je zezadu chytli za ruce, dívky měly jen němě otvírat ústa. O hlasy se přiškrceně postarali Geňa se Suchánkem. Zatímco Genzer sáhnul dívčinýma rukama na její poprsí, Suchánek na prsa 'své dívky' sáhnul svýma rukama....

22:06 - "Mně to tvoje číslo pomohlo. Já jsem měl zablokovaný krk a už je to dobré," prohlásil Paľo Habera.

22:03 - Do dalšího duelu jde Martin Hauk - taneční akrobat s letadýlkem. Porota nadšeně letadýlko sleduje jako malé děti.

22:00 - Emoce a silný příběh zapůsobily na diváky. Talentovaný Adam nepostoupil.

21:58 - Postupuje David Dostál.

21:57 - "Chtěl bych postoupit. Ale přál bych to i Davidovi," řekl před vyhlášením postupujícího Adam.

21:50 - Je to tady. Rozhodnutí je na divácích. Postoupí talentovaný Adam, nebo diváci soucitně pošlou dál malého Davídka?

Postoupí Davídek (vlevo), nebo Adam?
Autor: TV NOVA

21:44 - "Málokdo má takovou schopnost bojovat a má takový úsměv na tváři. Děkuji, že jsi tu byl," řekla mu Adela.

21:43 - "Na jedné straně je kluk plný síly, na druhé straně je David, který se poprvé postavil na nohy ve svých sedmi letech. Je to neporovnatelné," říká Zdeněk Troška.

21:41 - Davídek sám přišel na jeviště. Publikum stojí a tleská do rytmu. Davídek v Králově kostýmu tančí, jak mu jen jeho nohy dovolují. Porota ho sleduje bez dechu.

21:39 - Nyní je na řadě Davídek, který se svým rodičům narodil předčasně. Lékaři mu předpovídali, že nikdy nebude chodit. Nyní se postaví na jeviště!

21:35 - Malý Adam jako by Jacksonovi z oka vypadl. Jeho tanec byl skoro dokonalý. Podle toho ho také porota ocenila.

21:33 - A je tu souboj, který by raději snad ani neměl být. Dvou Králů Jacksonů. Vystoupí jedenáctiletý Adam Kmenta a na vozíček upoutaný Davídek.

21:28 - Poustupuje Magic Alex. Naštěstí. Kdyby měl Pupa příště na ramena vzít například Zdenka Trošku, nebo třeba Geňu, dost by se asi pronesl.

21:16 - Porota Alexa chválí. Na jevišti je opět klaun Pupa, který je opravdu "divnej". "Ano, jsem klaun s gunárami," poskočil Pupa a chytil se za rozkrok. Gunár je ovšem slovenský výraz pro housera, jak dostal Mareš informaci do ucha z režie.

21:08 - Na vystoupení klaunova protivníka, kouzelníka s přezdívkou Magic Alex, publikum stále reaguje trochu šokovaně. Způsobilo to neuvěřitelné číslo klauna Pupy.

21:08 - Tak to by bylo. Pochopili jste to?

21:05 - "Prosím tě, musíš mě furt hladit? Dej tu ruku dolů," řekl klaun ostře Marešovi. "Ježíš promiň, já jsem zvyklej ze SuperStar," omlouval se zaražený moderátor. "Nech si to na Jacksona, jo?" odsekl mu skoro podrážděně Pupa.

Adela prosí klauna, aby ji pustil
Autor: TV NOVA
21:03 - "To jsem netušil, že dělat srandu je takto ku*va těžký," vypravil ze sebe Suchánek. Pánové se shodli, že to bylo strašné.

21:02 - "Už to všechno chápu. Já jsem dneska totiž měla mít bílé šaty. A pak naráz že kalhoty a že nemusím chodit na generálku. Pak mi to došlo," prozradila stále ještě šokovaná Adela.

20:54 - Pupa Olda tak narušil koncepci pořadu, že produkce musela střihnout reklamní blok. Snad se z toho Adela vzpamatuje!

20:53 - Adela povykuje. Nemůže uvěřit, že z ramen potrhlého klauna nespadla.

20:52 - Z Adely prý udělá Večerníčka. Adela už tuší, co jí čeká. Kouzelník s ní bude jezdit na jednokolce. Banášová se křečovitě drží zábradlí a bojí se.

20:48 - Na scéně je roztržitý kouzelník, klaun Pupa Olda Hurych. Zatím se mu nikdo nezasmál. Za asistentku si vybral Adelu Banášovou. A hned ji vzal na ramena. Adela si žertovně pohrává s jeho vlasy.

DISKUTUJTE, JAK SE VÁM LÍBÍ DRUHÝ ŽIVÁK? BAVÍTE SE? NAPIŠTE NÁM, CO SI O TALENTMANII MYSLÍTE?

20:45 - Teď se bude kouzlit.

20:44 - Klasika postupuje. "Pro mnoho lidí je výsledek prvního duelu jistě překvapivý," komentuje sám překvapený Mareš postup souboru Čarovné ostruhy.

20:41 - Po přestávce je tu první rozstřel. Kdo s koho?

20:32 - "Máte také krojované spodní prádlo?" je zvědavý Mareš, který by si měl ve vlastním zájmu zajet do skanzenu.

20:31 - "Když by vás Adela vystřelila do vesmíru, abyste reprezentovali Slovensko, tak za Čechy my bychom mohli vystřelit třeba Jiřího Paroubka," prohlásil Suchoš.

20:30 - "Děvčata, je rovnoprávnost, nemusíte tady před porotou klečet," vtipkuje Mareš. Podivuje se i nad krojem, copak to v životě neviděl?

20:29 - Zdeněk Troška je nadšený. "Já jsem vám fandil od samého začátku."

20:28 - "Tak toto byl praotec hiphopu," hodnotí Mareš.

20:24 - A teď trochu klasiky. Na pódiu to rozbalil folklórní soubor Čarovné ostrohy. Teď se ukáže, jaký mají diváci u televize vkus. Postoupí tradice, nebo moderna?

20:21 - "Choreografie s židlí se ti může hodit, když ti nepřijde partnerka," prohlásil Geňa.

20:20 - "Tancovat umíte, ale toto nebylo nic ohromujícího," pronesla Banášová a Paľo Habera jí přizvukuje.

20:15 - A je tu první duel. Zahajujeme tanečně. Vyzyvatelé, slovenská taneční skupina Superhrdinovia jsou již na pódiu. Křepčí statečně. Do choreografie zapojili také několik židlí. Jejich kostýmy se svítivě žlutými lampasy budí značnou pozornost a táhnou oči. Publikum je nadšené. A porota?

Fotogalerie
29 fotografií

20:19 - "Já bych klidně tu plodnost slavil," navázal na Marešovo úvodní slovo Richard Genzer. A hned začal pokukovat na dívky v řadách za nimi.

20:08 - Mr. GS opět sedí stranou. Na rozdíl od minulého vysílání před ně produkce postavila stolík a posadila je na do bílého prostěradla zahalené židle. Asi aby hoši nepůsobili na divanu tak rozvaleně. Na stolku před nimi jsou postaveny dvě skleničky. Asi oslavují s Dionýsem.

20:06 - Mareš představuje porotu. Rozjížděcí kolečko... Adelu Banášovou vyzval, aby ukázala kalhoty. Adela ukázala červené jehlové lodičky.

20:05 - A je to tady. Druhý živák Talentmanie právě začíná. Leoš nastoupil ve světle růžové rozhalence a popřál k svátku všem Dionýsům, kteří na Slovensku dneska slaví svátek.

:gallery:true:true:true:gallery:true:true:trueLíbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě Křišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.