Matúš Pišný už během castingů do show Talentmania vyčuhoval z řady a svým tanečním uměním překvapil porotu. "K tomuto stylu tance jsem se dostal na střední škole s tím, že na základní škole jsem viděl tančit jednoho kluka a moc se mi to zalíbilo," řekl Matúš, v jehož podání vybočuje electric boogie z normálu.

Fanynky z něho šílí, ikdyž je zadaný!

To, že nepatří do skupiny "obyčejných" tanečníků dokázal i v nedělním přímém přenosu Talentmanie. V momentě, kdy vyšel na pódium a začal tancovat, dívky v sále začaly bláznit. "Matúši, jsi skvělý!" Ozývalo se ze všech stran. Dokonce i dívčí skupina Nine TAPS, tančící step, byla z Matúše nadšená.

Když padlo rozhodnutí a tanečník postoupil, dívky z Nine TAPS, které měly důvod na smutek, začaly křičet a tleskat a postup mu přály. Vypadá to, že Matúš se stal novým sexsymbolem talentové show. On je však na slovo sexsymbol skoupý. "Doufám, že ne," podotkl s úsměvem Pišný, který má již přes tři roky přítelkyni. Fanynkám to však zřejmě nevadí a i nadále budou svému favoritovi posílat hlasy.

Posílaly jste také své esemesky Matúšovi? Líbilo se vám jeho vystoupení nebo spíše to, jak tanečník vypadá? Chtěli byste se s talentovaným slovenským tanečníkem seznámit? Posílejte nám své fotografie a něco o sobě na tip@blesk.cz a my mu váš vzkaz předáme!