Jarmilu jste mohli v Talentmanii vidět jako Magnetickou lady. Na první pohled jistě mnohé zaujala svým odvážným latexovým outfitem. Jenže outfit dominy jí rozhodně nedělal problém, hlavní bylo, aby vyniklo její umění, udržet na sobě kovové předměty. Na zádech a ve výstřihu se jí tak houpalo několik klíčů, které pevně držely a to vše za zvuků písně od Lady GaGa.

Předvídala smrt pacienta

Jaroslava je zajímavá nejen svou schopností, ale i svým životním osudem. Na svou schopnost přišla náhodou v dětství, léčitel jí dokonce řekl, že by mohla umět více, kdyby ji mohl vyučovat. To však odmítla. Jaroslava je vystudovanou zdravotní sestrou a když pracovala v nemocnici, uměla dokonce předvídat smrt pacienta. "Vždy jsem z nich cítila takovou zvláštní negativní energii. Jednomu pacientovi v nemocnici oznámili, že je v pořádku, ale já věděla, že ne. Druhý den pak zemřel," vypráví nám Jaroslava.

Syn po ní zdědil talent

Zdravotní sestru však nedělala dlouho, potřebovala více peněz k uživení rodiny, Jaroslava má tři děti a s manželem se rozvedla kvůli jeho problémům s alkoholem. Našla si tedy jinou práci. Šest let tak vozila lidi taxíkem. Nyní se věnuje opravě a prodejem autodílů.

Zajímavostí je, že její talent po ní podědil nejmladší syn Dominik. Ten tak v pouhých čtyřech letech hravě zvládá na své hrudi udržet kovovou medaili i klíče jako jeho maminka. "Přišli jsme na to náhodně, když jsme si hráli, on to na mě viděl a chtěl to také zkusit a k mému udivení opravdu takovou schopnost má," řekla Blesk.cz Jaroslava Machová.

Fotogalerie
6 fotografií