Porota Talentmanie už na tiskovou konferenci k připravované show dorazila velkolepě, a to v nablýskaném Hummeru. To je však nic v porovnání s tím, co bude následovat. Zjistili jsme, že čtveřice Banášová, Šeredová, Habera, Troška přiletí na úvodní show přímo vrtulníkem. Navíc má televize Nova pro porotu a moderátora Leoše Mareše připravené ubytování na zámku v Miloticích. Pronájem zámku na deset dní je tak vyjde na rovný milion korun.

Luxus na zámku potrvá deset dní

"Ano, mohu potvrdit, že porotci přijdou na zámek Milotice letecky," řekla mluvčí televize Markíza Oľga Dúbravská, která však cenu za pronájem vrtulníku nekonkretizovala: "K financím se nebudeme vyjadřovat."

Podle našeho zdroje je však částka za takový luxusní rozmar neuvěřitelných 125 tisíc korun. Když k tomu přičteme pronájem milotického zámku, ohňostroj a doprovodný program, cena úvodní show TV Nova a TV Markíza se šplhá do závratných výšek. "Náklady obou televizních kanálů přesáhnou částku 2,5 milionu korun," tvrdí zdroj ze zákulisí. A to je jen začátek. Uvidíme, co přinesou televize v živých přenosech.

Zdroj: Čas.sk