Na sobotním DOD Markízy, kam každoročně přijíždí hlavně spousta dětí z celého Slovenska, se tento rok určitě pořádně zapotili i jejich rodiče. Důvodem však nebylo extrémní teplo, ale pohled, který se jejich nezletilým ratolestem naskytl během vystoupení českého zpěváka Janka Ledeckého. Ten si střihl duet s oblíbenou moderátorkou Adelou Banášovou, a na pódium si s sebou vzal i dvě obnažené slečny. Ledeckého pomalované múzy tak ukázaly stovkám návštěvníků nejen svá prsa, ale i vyholené přirození.

Ledecký o nahých slečnách vedení televize neinformoval

Svým vystoupením ztropil pěkný skandál. Kvůli jeho tanečnicím měla problémy i slovenská televize, která se musela svým návštěvníkům omlouvat. Divákům, které tvořily převážně děti se tak o půl druhé odpoledne naskytl zážitek, který překvapil hlavně jejich rodiče.

Na celou situaci reagovala i televize: "TV Markíza považuje vystoupení pana Ledeckého za velmi nevhodné. Ví, že DOD navštěvují rodiny s dětmi, proto nás jeho doprovodný program, o kterém náš štáb neměl informace, zaskočil. Všem návštěvníkům DOD se tak omlouváme, "řekla mluvčí Markízy Oľga Dúbravská.

Na Ledeckého vystoupení s Adelou Banášovou a na nahé tanečnice se můžete podívat zde.