Vypracovaná těla a neodolatelné úsměvy. Tak si pamatujeme na akrobatické vystoupení dvojice Dea man v soutěži Česko Slovensko má talent. Dva urostlí akrobati okouzlili nejen přítomné dámy v publiku, Lucii Bílou v porotě, ale i dva moderátory. Jakub Prachař asi na chvíli zatoužil být jako oni, tak se rozhodl akrobatické číslo si vyzkoušet. Dopadlo to katastrofálně. Alespoň pro Jakuba. Jeho moderátorský kolega Martin Pyco Rausch měl z toho náramnou legraci.

Petr Horníček (34) a Zdeněk Moravec (26) přivedli svým vystoupením do varu celé Národní divadlo. Chlapci přišli na pódium oblečení ve smokingu, po chvíli začali odhazovat kousky oblečení. Zatímco Lucie Bílá obdivovala svalstvo obou fešáků, mužská část poroty mohla jen tiše závidět.

Když pak dvojice Dea man přišla do zákulisí, Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař se na ně vrhli a chtěli si podobné akrobatické kousky vyzkoušet na vlastní kůži. „Jak se to dělá. Kde tě mám vlastně chytit?“ ptal se Jakub Prachař. Nakonec se přeci jen odvážil na akrobata vylézt.

V momentě, kdy si lehl břichem na záda akrobata Petra, se Prachařova tvář  zabořila do jeho zadku. Tento kousek vyvolal u jeho moderátorského kolegy Pyca nezastavitelný záchvat smíchu. Nejvíc ho bavilo to, že Jakub v poloze obličeje v hýždích vydržel celých 10 sekund.

Fotogalerie
3 fotografie