Inženýr architekt Ivan Neumann tvrdí, že ví, jak omládnout o desítky let. Pomocí speciálního vícefázového procesu prý dokáže klientovi vypnout obličej tak, že dotyčný omládne o cca 30 let.

Omládl díky zázračným bylinám?

"Na obličej si pravidelně nanáším bylinnou mast, která na obličeji ztvrdne jako bláto a tím se obličej vypne, takže vypadáte o třicet let mladší," tvrdil v druhé řadě pořadu České televize Den D - česká verze celosvětově úspěšnějšího formátu Dragon´s Den, v němž podnikatelé představují pětici investorů své podnikatelské nápady a doufají, že právě jejich projekt investory zaujme a získá od nich nejen investici, ale i cenné kontakty do světa velkého obchodu.

I když se Neumann tenkrát hodně snažil a dokonce si zázračnou masku nanesl na obličej, opustil "doupě investorů" s prázdnou...

Ivanův zpěv byl opravdu děsný
Autor: Reprofoto TV Prima

Zpěv byla hodně špatná volba

Když to nevyšlo v pořadu Den D, pokusil se pan architekt zviditelnit v Česko Slovensko má talent na Primě. Bohužel ani tady to neklaplo. Porota ho vymetla v polovině jeho pěveckého vystoupení a jeho to tak urazilo, že odmítl vyslechnout jejich hodnocení a pelášil z Národního divadla, jako kdyby mu za patami hořelo.

Možná, kdyby přišel se zázračnou maskou na obličeji, byl by úspěšnější než se svým vytím operní árie...

Je ale pravda, že pan architekt na sedmdesát let opravdu nevypadá. Ale opravdu se narodil v roce 1940? Není to jen laciný trik, jak na sebe upozornit?