"Já s nimi mluvit nechci, tohle nemám zapotřebí," s těmito slovy Ivo opustil divadlo. Moderátoři se v zákulisí pokoušeli pana architekta zadržet a přemluvit ho k návratu, ale vše bylo marné. Nakonec se Jakub vydal před porotu sám: "Pan architekt už nepřijde," oznámil porotcům, kteří stejně neměli v úmyslu Iva, který zpíval opravdu špatně, pustit dál.

Když Ivo na Krausovu otázku, kolik mu je let, řekl, že se jeho věk zastavil ve třiceti, moderátor lakonicky pronesl: "To jste teda pěkně zdevastovanej třicátník!"

Pan architekt sice nevypadal jako Brad Pitt, ale jeho sebevědomí dosahovalo nebeských výšin. Když spustil operní árii, Lucie Bílá se mu pokoušela cosi vysvětlit, ale on jakoby neslyšel a dál vyl jako o život. Tentokrát to nebyl Slávik, ale Kraus, kdo první praštil do tlačítka. Jakmile vyjící architekt zaslechl bzučení, přestal "zpívat" a okamžitě se odporoučel do zákulisí.

"To snad nemyslí vážně, ještě jsme ho neohodnotili," kroutili porotci hlavou. Ale pan architekt kráčel jako kdyby mu za patami hořelo.

Fotogalerie
4 fotografie