"Petr nás sem přivezl a jel do práce. Ale o mužský tady rozhodně nouzi nemám, doprovodil mě syn Filip, nevlastní syn Honzík, můj bratr Karel a farář Zbigniew Czendlik, který za mě hraje golf, protože ho vůbec neumím," řekla Blesk.cz Bílá, která se svými ´chlapci´nechyběla na tradičním grilování Karlínského hudebního divadla v golfovém resortu Hodkovičky.

"Honzík a Filip jsou vrstevníci, takže si skvěle rozumí. U nás je to zařízené tak, že když já jedu s Filipem na dovolenou, bereme Honzu a naopak, Filip jezdí s tátou, jeho ženou Pavlínou a všemi svými nevlastními sourozenci," tvrdí zpěvačka.

Autor: 

Jak Filip, tak i Honza jsou z nového partnera Lucie nadšeni. "Petr je skvělej chlap a hlavně je s ním legrace. Dovolenou v Chorvatsku jsme si všichni fakt super užili," řekl Blesk.cz zpěvaččin syn Filip."Vím, jak je pro mámu těžké najít si partnera, ale pro mě je nejdůležitější, aby na ní byl hodnej a ona byla šťastná. A to teď máma je," dodává Filip.

Bílou naučil Talent říkat věci na rovinu

Pro Bílou byla čtrnáctidenní dovolená v Chorvatsku jediným odpočinkem. Kromě přípravy desky, vystoupení a hraní v muzikálu Carmen, jí nejvíc času zabírá porotování v soutěži Česko Slovensko má talent na Primě.

"Mám pocit, že mě potkalo největší štěstí. Je úžasné sledovat, kolik lidí je u nás tak talentovaných. A ještě jednu věc mě talent naučil, začala jsem říkat, co si doopravdy myslím," řekla Blesk.cz zpěvačka, která do poroty talentové soutěže usedla s moderátorem Janem Krausem a slovenským producentem Jaro Slávikem.

Na otázku, zda by sama někdy šla do podobné soutěže, říká: "Na konkurzu jsem byla jednou v životě, a to do nějakého filmu. Od té doby jsem si řekla, že budu tak usilovně pracovat, abych už na žádný konkurz nemusela. A musím říct, že se mi to úspěšně daří."

Fotogalerie
9 fotografií