Lucie, která přijde z pohádkové horské roubenky do rodiny žijící na ubytovně v jednom pokoji, se nestačí divit. Postupně začne zjišťovat, že ani jeden člen nemá žádné hygienické návyky.

„Ty si nečistíš zuby vůbec? Musíš si je čistit!“ kárala malou Natálku. Ta nejenže si nečistí zuby, ale ani si nemyje ruce a nepoužívá toaletní papír.

Však se to nemá ani od koho naučit, ani její rodiče Věra s Petrem totiž čistotě moc neholdují. V domácnosti chybějí základní hygienické potřeby a používá se jeden ručník na všechno.

Video
Video se připravuje ...

Ostré zúčtování Výměny manželek: Ukončete to, nebo ji zabiju! TV Nova

„Ani on se nemyje. Chodí furt v jednom oblečení, čištění zubů taky nezná, tak proto to ty děti neumí,“ rozčiluje se temperamentní maminka, která od dcery Natálky zjišťuje, že rodiče chodí do sprchy jen jednou týdně.

Dalším šokujícím zjištěním je pro ni také to, že když s nemocnou Stefanií (19 měsíců) navštíví lékaře, zjistí, že ji byla maminka u dětské doktorky jenom zapsat. Se starší Natálií, která má zase zkažený už druhý zub, nikdy nebyla u zubaře!

Lucie je na konci Výměny z celé rodiny natolik zoufalá, že před odjezdem domů udělá zásadní krok. „Napsala jsem na místní sociální úřad, ať si tuhle rodinu ohlídají. Je mi z toho nanic, ale doufám, že jim to pomůže,“ říká maminka.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zuby si nečistím, bolí mě pak dásně! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií