Týdeník Spy přichází s tvrzením, že Leoš Mareš 13. července minulého roku (tedy pouhý den po svatbě s Monikou Poslušnou) měl na otevírání diskotéky v Blížkovicích na Znojemsku, které moderoval, prožít románek na jednu noc s hosteskou a příležitostnou modelkou, třicetiletou Helenou Kalinovou.

Fotogalerie
6 fotografií

Tu měl na akci nejprve ukecat na baru a pak si ji odvedl na hotelový pokoj. „Tušila jsem, že se to stane. Asi i dokonce vím, kdo to na mně prásknul,“ nepřímo potvrdila romanci zaskočená Kalinová po otázce, zda něco měla s Marešem.

„Známe se, to je pravda. Nikdy vám ale nepotvrdím, že jsme spolu spali,“ dodala Kalinová. Ta navíc hned poté, co jí novináři kontaktovali s dotazem na Mareše, slavnému moderátorovi volala. „Ano je pravda, že jsem mu volala a ptala jsem se ho, co mám dělat. Řekl mi, že je mu to líto, ale že s tím nedokáže nic udělat,“ přiznala posléze ještě Kalinová.

Její aférka se slavným spíkrem měla být podle týdeníku spíše krátkodobého charakteru. Kalinová má prý přítele a práci a románek s Marešem pro ni byl jen zpestření.

Týdeník vedle informací o nevěře přináší i další zajímavé informace. Podle nich už je moderátor domluvený se svou manželkou Monikou, že po porodu jejich druhého dítěte Mareš od rodiny odejde a bude své manželce vyplácet výživné ve výši padesát tisíc korun.

Vzhledem k tomu, že se ale nejbohatší moderátor v republice obrnil hradbou mlčení, nepodařilo se nám získat jeho reakci ani na tyto informace.