„Můj muž tvrdí, že polovina lidí v manželství jsou si nevěrní a je to vlastně normální. Tak já jsem asi v těch druhých padesáti procentech,“ řekla Adamovská v rozhovoru pro Magazín Dnes. A svého muže dál rozhodně nešetřila.

Fotogalerie
3 fotografie

„O rozvodu jsem uvažovala před deseti lety, kdy měl manžel dlouhý poměr se svou kolegyní z televize Nova. Tehdy jsme se ale dohodli, že to spolu ještě zkusíme,“ popisuje Adamovská, pro kterou bylo velké zklamání, když se dozvěděla o osmileté nemanželské dceři svého manžela. Vztah s její maminkou totiž podle Adamovské John začal těsně poté, co ukončil svou nevěru s kolegyní z práce.

„Té holčičce je osm, takže ten vztah klidně mohl začít před deseti lety,“ trpce popsala Adamovská své zjištění, že její manžel šel vlastně z jedné nevěry do druhé.

Slavná herečka pak velmi kritizovala to, jak Johnovo chování zasáhlo jeho malou dceru. „To, co té holčičce provedli, považuji za tragické. Vědomě ji nutili lhát, že neví, kdo je její otec. To nepochopím,“ nešetřila kritikou Adamovská.

Ta také tvrdí, že jí z nepříjemného šoku, který jí prozrazení manželovy nevěry způsobilo, pomohla především práce. „Fakt mne práce v divadle a v televizi zachránila. Jinak bych o všem moc přemýšlela,“ dodala hvězda Ordinace v růžové zahradě.