Adamovská v médiích přiznala, že románek, z něhož vzešla nemanželská dcera, rozhodně nebyl jedinou nevěrou jejího manžela. „Manžel například před několika lety měl dlouhý románek s jednou ze svých kolegyň na Nově. Tehdy jsem to skousla,“ řekla Adamovská, která pak naznačila, že jí byl John nevěrný i v dalších případech.

Fotogalerie
2 fotografie

Bývalého televizního reportéra pak otevřenost jeho stále ještě manželky pěkně nepříjemně překvapila. „Ano, je pravda, že jsem tehdy skutečně měl poměr s jednou kolegyní. Ten ale skončil,“ neochotně přiznal překvapený John. Ten ovšem odmítl Adamovské oplatit stejnou mincí.

„Ode mne rozhodně nějaké takovéhle odhalení na Zlatu nečekejte. To není můj styl,“ dodal John, který tím ovšem naznačil, že ani Adamovská nebyla v jejich svazku úplně počestná. Mezi manžely ovšem po odhalení Adamovské údajně proběhla poněkud hlasitější diskuse. V současnosti proto už populární herečka mluví o Johnovi mnohem smířlivěji.

„Ačkoliv se s Radkem rozvádíme, tak to nic nemění na tom, že jsem plně rozhodnuta volit jeho stranu,“ nechala se například slyšet Adamovská v jednom z posledních rozhovorů. Rozvod slavného páru by tak nakonec zřejmě přeci jen měl proběhnout civilizovaně a bez praní špinavého prádla na veřejnosti.