Ještě dopoledne mezi vzlyky přiznala Blesku, že dává žádost o rozvod. Večer se však se svým mužem, který ji sedm let podváděl, sešla doma a strávila s ním noc! Co prozradil John exkluzivně pro čtenáře Blesk.cz?

Přinášíme třetí část exkluzivního videorozhovoru s Radkem Johnem.

3.část

Video
Video se připravuje ...

Radek John v redakci Blesk.cz - 3. část Hana Höschlová


2. část

Video
Video se připravuje ...

Radek John v redakci Blesk.cz - 2. část Hana Höschlová


1. část

Video
Video se připravuje ...

Radek John v redakci Blesk.cz - 1. část Hana Höschlová


John a Adamovská: Včera spali spolu!

Zlata je snad opravdu zlatá… Málokterá žena by ukázala takovou dávku velkorysosti jako Adamovská. V celé republice zveřejněnou zprávu, že její manžel žil dvojí život a má nemanželské dítě, přijala nejprve s pláčem. Pak otřeseným hlasem Blesku přiznala, jak je to pro ni těžké. Ten samý den ovšem strpěla, aby se její nevěrný manžel večer vrátil do domu, který již od loňského února patří jen jí. A zůstal tam do rána…

Fotogalerie
2 fotografie

Radek John přijel do pražských Dejvic už před čtvrtou odpoledne. Po třech hodinách se vynořil z domu a navzdory silnému mrazu venku dlouho telefonoval. Těsně před jedenáctou večer se domů po představení vrátila Zlata. V domě se pak dlouho do noci svítilo. Manželé možná pracovali na společném prohlášení pro tisk, ve kterém tvrdí, že chtějí zůstat přáteli. „Dali jsme se Zlatou přednost přátelské domluvě,“ uvedl na vysvětlenou Blesku John. Podle jeho slov došlo i na debaty o dělení majetku.

„Pokud se Zlata rozhodla pro rozvod, přijímám za své činy odpovědnost. Člověk musí za vše nějak zaplatit,“ prohlásil Radek John a znělo to jak od Mirka Dušína z Rychlých šípů. A ve stejném duchu budoucí politik i pokračoval. „Musíme si domluvit další péči o děti a samozřejmě taky rozdělení majetku. Dům jsem na Zlatu přepsal už před rokem. Já na nemovitosti nejsem, kdybych o náš dům pečoval já, už dávno by spadl,“ ujistil John Blesk s tím, že při dělení majetku budou se Zlatou myslet i na děti.

Proč Zlata Adamovská neposlala svého nevěrného muže na noc k milence? A že by měli kde spát, protože ona dáma, obchodnice s vínem, vlastní v Praze-Lochkově hezkou vilu. Na to slavná a dobrá herečka Blesku neodpověděla…

O pozoruhodných otaznících nad manželskou krizí Johna s Adamovskou čtěte v Nedělním Blesku.