Podle informací Blesku Adamovské vrátil úsměv do tváře její o 15 let mladší kolega z Ordinace v růžové zahradě 2 Pavel Batěk (35). „Jiskří to mezi nimi už pár týdnů,“ potvrdil Blesku zdroj z Ordinace.

Zlatu s Pavlem Blesk zastihl na večírku v jedné z pražských restaurací. Adamovská z Batěka nespustila ani na chvíli oči, celá zářila a Pavel vypadal taky spokojeně. O svém vztahu ale odmítali hovořit. „S kým jsem, tak to si opravdu nechám pro sebe,“ sdělil příkře Batěk Blesku.

Fotogalerie
2 fotografie

A Zlata se zachovala podobně. „Nebudu se vám ke svému soukromí vyjadřovat,“ řekla Adamovská. Vyjádřit se odmítla i k rozvodu s Johnem, který ji v nejbližší době čeká. „Ne, ne, neřeknu nic,“ dodala s úsměvem.

V restauraci nešly žhavé pohledy Adamovské a Batěka přehlédnout. „Tají svůj vztah. I když John Zlatě hodně ublížil, nechce se mu mstít. Sama ale zjevně zůstat nechce,“ pokračoval zdroj z Ordinace, kde Zlata hraje doktorku Valšíkovou a Pavel doktora Lukáše Beneše.

„Když se to s Radkovou nemanželskou dcerou provalilo, Zlata byla v šoku. Útěchu hledala hlavně mezi kolegy z Ordinace. Tehdy se s Pavlem začala víc sbližovat,“ tvrdí další Zlatin seriálový kolega.

Adamovská navíc hraje ve vinohradském divadle, kde má angažmá i Pavel. A když jsou lidé spolu denně několik hodin, není zase až tak složité začít si rozumět po všech stránkách. A o patnáct let mladší muž jde Adamovské zjevně k duhu!