Informaci, že se Mukovi před třemi a půl lety narodil nemanželský syn Šimon, zpěvák nikdy nepotvrdil.

Starší dcery Míša a Šárka bydlely kvůli studiu během týdne společně s Mukem a jeho novou rodinou. I když původní rodinu opustil, na dcery nezapomínal. „Když studovala Míša u mého táty na konzervatoři, hodně se o to zajímal. Pořád ode mě chtěl něco vědět o herectví,“ vzpomínala Sabina Laurinová, která se zpěvákem v té době účinkovala v muzikálu Galileo.

Míša zdědila umělecké sklony, vystudovala konzervatoř, hrála i v několika divadelních představeních. „Ten svět showbyznysu se jí ale nelíbil. Už hrát nechtěla a raději začala studovat divadelní vědu,“ vyprávěl Blesku Muk během posledního rozhovoru. Dcera Šárka je spíš technického zaměření. Studuje stavební fakultu na ČVUT.



Benjamínek rodiny, tříapůlletá Noemi, byla zpěvákovým sluníčkem. Její dětství prožíval mnohem intenzivněji než u starších dcer. „To jsem býval tři čtvrtě roku pryč, na zájezdech, na koncertech. Na Noemi jsem měl už od jejího narození mnohem víc času,“ říkal Blesku ještě před šesti týdny o holčičce, která nedávno začala chodit do školky a učila se spát sama ve svém pokojíčku.

Fotogalerie
6 fotografií