Jak se shodují Mukovi známí, zpěvák po nedělním pražském koncertu kapely Kiss odjel domů slavit a sledovat dozvuky finále mistrovství světa v hokeji mezi Českem a Ruskem. Podle očitých svědků se mezitím zastavil na pár skleniček v jednom pražském baru.

Podle serveru Super.cz několik svědků zahlédlo Muka v podniku Blue Light v centru Prahy jen pár hodin před smrtí. Zpěvák prý seděl s kamarádem na baru, popíjel tvrdý alkohol. "I přesto, že byl dost hlučný a dával najevo, že je v plné síle, vyzařovalo z něj něco velmi negativního a smutného. Odešla jsem z podniku kolem půl druhé, a to tam Muk ještě stále byl. Když jsem se pak dozvěděla, že o pár hodin později zemřel, přejel mi mráz po zádech," vyjádřila se pro Super.cz očitá svědkyně z baru.

S pár drinky v krvi se pak vrátil domů, kam spěchal ulicemi, v nichž už všichni šíleli radostí nad hokejovým vítězstvím. Jakmile vkročil do vinohradského bytu, okamžitě pustil televizi a opět si nalil. Usnul v obývacím pokoji...

Foto od Vás
Potkali jste se s Petrem Mukem osobně nebo máte vlastní fotografie z z Petrových koncertů? Napište nám o tom! Fotografie a vaše vzpomínky na zesnulého zpěváka nám můžete posílat na email online@blesk.cz.

565974:gallery:true:true