ONLINE CHAT
Příteli je 48 let a nemá děti, protože jeho bývalá partnerka nemohla otěhotnět. Mám se obávat, že po mně bude chtít potomka? Je mi 30 let a jedno dítě mám, další už nechci.(Monika)
Foto
Moniko?! Tady je něco špatně. Být vámi, spíš bych se obávala toho, že když mu dítě nedáte, tak vás opustí… A víte, jakou by mělo vaše dítě radost, že nebude jedináček?
Mám o 14 let mladšího přítele, nebydlíme spolu, vidíme se jenom večer, má takový vztah budoucnost? Je svobodný, já mám vyřešenou minulost, vzájemně se na sebe těšíme, ale to je vše.(Sofie)
Foto
Milá Sofi e, upřímně si myslím, že to možná i budoucnost má!!! Jenom ji neplánujte a raději o ní ani nesněte. Nechte to jen tak plynout. A to je to nejtěžší, co jsem vám mohla poradit. Kamarádce to takhle ale funguje už 12 let.
Pomáhá nějak v sexu vlašák?(Matylda)
Foto
Matyldo, vlašák je ideální afrodisiakum. A pomáhá k navození atmosféry komunistického Československa. Doufám tedy, Matyldo, že jste nemyslela vlašský ryzlink.
Chodím na vysokou a občas se vyspím s naší mladou profesorkou. Chtěl bych ji někam vzít, ale ona se hrozně bojí prozrazení. Má to cenu?(Jindra)
Foto
Jindro, to se tak někdo má. Zkoušky za jedna, tělesná hygiena, a vy byste chtěl ještě snubní prstýnek? Jen ji nechte, ať se bojí...
Myslíte si, že nepřeberné množství nahatých obrázků na Internetu utlumuje naše smysly, či dokonce kriticky přehodnocuje naše partnery?(Eliška)
Foto
Milá Eliško, myslím, že naše smysly utlumuje nuda a stereotyp. Jinak já při zhlédnutí takových obrázků spíš kriticky přehodnocuju sama sebe.
Nemám vůbec chuť na sex, přitom manžela miluju. On je na tom obdobně... Smějeme se tomu, ale vím, že úplně právné to není. Co s tím?(Naglaja)
Foto
Milá Naglajo, máte pravdu. Úplně správné by bylo, kdyby vám bylo 83 a vašemu manželovi 100 let jako mým rodičům. Nedělejte s tím ale nic, protože čemu byste se potom smáli?