ONLINE CHAT
Dobrý den. Máme problém s manželem. Posledních pár let nám sex nic neříká. Po porodu se to ještě dalo, ale nějak to počítám a za tři roky jsme měli sex třikrát. Mně je 31 a manželovi 42 let. Prostě na to nemá chuť, ať už zkouším cokoliv. Poraďte mi, prosím, co mám dělat. Děkuji.(Katka)
Foto
Milá Katko, neznám žádného muže okolo 40, který by potřeboval sex jednou za rok. Vlastně teď už ho znám. Asi bych Vám radila, stát se na chvíli soukromým detektivem. Až něco vypátráte, napište.
Jitko, jsem s partnerem sedm let a moc jsem ho milovala. Ale láska se nějak vytratila. Nevím, co s tím. Nepřitahuje mě, zdá se, že ho nemiluju, náš sex je na bodu mrazu. Ale představa, že si najde někoho jiného, ve mně vzbuzuje žárlivost. Máme spolu dvě děti. Tak co s tím?(Anonym)
Foto
Ale Vy ho milujete, když žárlíte. Tak se zkuste tak k němu chovat. Uvidíte, že Vám to vrátí.
Poslyšte, co potřebuje žena k harmonii? Jen sex, anebo i snad trochu citu? (Libor Šafránek)
Foto
Milý Libore, z toho, co jste napsal, je jasně vidět, že nás ženy máte pěkně přečtené. Jenom bych přehodila pořadí. Hlavně cit a snad i trochu sexu.
Dobrý den, můj případ je poněkud složitější. Chtěla bych jednoho kluka, se kterým se znám už x let. Nikdy mezi námi nic nebylo, ale poslední dobou pořád na něho myslím. Hodně se bavím i s jeho nejlepším kamarádem, který mi píše tzv. oblbovací zprávy. Jednou mi ale napsal, že je asi do mě zamilovaný ten dotyčný, kterého chci. Když jsem se ptala na víc, tak se z toho ale vykroutil. A ten, kterého chci, mi zase řekl, že by měl o mě zájem ten druhý. Vůbec nevím, jak to mám brát a nechápu to, není jim přece 18, aby se chovali jako puberťáci. Děkuji za radu.(Claudie)
Foto
Claudie, chlapi nemají pubertu jenom do 18 a v tomhle případě jde o pěknou klukovinu. Kluci si s Vámi chtějí hrát asi na sendvič. A moje rada? Své city nikdy po nikom nevzkazujte. Dá se toho pěkně zneužít, což se Vám teď stalo. Jestli chcete, přistupte na hru, ale sama si ji režírujte! :)
Mám zhruba každé dvě hodiny silnou erekci, nevím, jak si pomoci, v práci to nelze a tak trpím. (Géza Šlapák)
Foto
Milý Gézo, budete na to muset šlápnout. Vemte si týden dovolenou a obvolejte všechny Vaše bývalé milenky. Nezapomeňte na ty současné i budoucí. A pak hurá do práce. A ne že mi to budete flákat!
Žena mě uspokojuje pouze rukou. O sex jinak nemá zájem, ještě ji musím skoro prosit, co mám dělat. (Artuš)
Foto
Milý Artuši, zaplať pánbůh za ty dary.
Proč je mužská masturbace naprosto běžná záležitost, o které se mluví, ale sebeukájení ženy je tabu? (Mary1)
Foto
Milá Mary, protože: - my ženy jsme stydlivky - nám o to tolik nejde - a ztratily bychom před muži přitažlivost.
Zamilovala jsem se do chlapa, který zcela odmítá sex. Říká, že ho nepotřebuje a nikdy s nikým už spát nechce. Myslíte si, že s tím jde něco dělat. Jestli ano, pak co? (Uršula)
Foto
Milá Uršulo, to samé se stalo mé kamarádce. O to víc jí ten chlap přitahoval... Vyzkoušela všechno (biče, švihadlo, šlehačku, bramborové pyré) a nic. A navíc dostala příšerný mindrák, že už není sexy. A pak ho načapala, jak se ukájí v dámském oblečku u počítače… Moje rada? Rychle se odmilovat J.
: Zdravím, Jitko, je mi 50, jemu 54. Nikdy nic nesliboval, naopak naše domluva byla, že jde pouze o sex. Ten funguje (už rok a půl), ale já chci víc. Je nám spolu dobře, ale… Jak se chovat, aby nastala z jeho strany změna? Být nad věcí? Ví, že mě má jistou, není i tohle trochu chyba? (Barbora)
Foto
Milá Barboro, tak ale zněla Vaše dohoda přece, ne? Ale my ženský to moc neumíme… Zkuste se ho ale zeptat, jestli by mu nevadilo, že byste měla sexuální dohodu ještě s někým jiným. A doufám, že vadilo. A pak uvidíte.
Dobrý večer, paní Asterová. Mám problémy se svým přítelem. Nedokážu se uspokojit při sexu s ním. Orgasmu s ním nedosáhnu. Co s tím? Už mě ani nepřitahuje a moc si ani nerozumíme. Při milování si představuji bývalého přítele, se kterým se občas setkám, jak se říká, na kafe. Co s tím? Děkuji. Ach jo… :))(Ach jo)
Foto
Ahoj Ach jo, co takhle jít s bývalým přítelem na kafe, třeba k němu a naplnit své představy? Vždyť Vy už ho nemilujete!
Zajímal by mě Váš názor na to, jaká by měla být minimální velikost penisu, aby se mohl chlap cítit v klidu a nemusel každou odpověď brát jako lež z milosti. :) Mám z toho docela mindrák, že tak na rovinu. Myslím si totiž, že jsem tak někde na hraně. Díky za odpověď. (Kamil Brabenec)
Foto
Velký Kamile, nám ženám je to celkem fuk, pokud muži ovládají dobře prstoklad a ústní pohovor… Ale pro Váš klid minimální rozměr aspoň dvanáct brabenečků.
Při sexu s přítelkyní si představuju, že se miluju s její nejlepší kamarádkou… Je to normální? (Jarda)
Foto
Milý Jardo, naprosto!!! Ve Vašem případě to působí jako katalyzátor Vašeho sexu s partnerkou – popusťte představám volný průchod, ale nikdy je s kámoškou nenaplňte.
: Zajímalo by mě, když jsou ženy údajně od přírody ta krásnější půlka lidstva, proč musejí na sebe patlat tolik make-upu, rtěnek, řasenek, nosit tolik šperků, vycpávat si prsa silikonem, aby na ně někdo vůbec vlezl? Proč nejsou přírodní, když je údajně příroda stvořila jako hezké? Děkuji. (Jan Klimecký)
Foto
Honzo, už Gina Lollobrigida řekla, že líčení nebylo vynalezeno pro pejsky. Ale Vy si, Honzo, těch zmalovaných silikonových krásek nemusíte všímat. Naštěstí je u nás spousta žen, které mají srostlé obočí, chlupaté nohy a přírodní povadlá prsa. Takže je z čeho vybírat.
Vzal jsem si o 17 let mladší ženu. Jsem normální? (Jan Novák)
Foto
Honzo, můj tatínek si vzal rovněž ženu o 17 let mladší a ve svých skoro 101 letech je pořád normální.
Je mi 38 let a mám o sedm let mladšího přítele. Sbalil mě naprosto sebevědomým přístupem a po měsíci jsme spolu začali bydlet. Nyní jsme spolu třetí měsíc. V životě jsem už vytrestaná, nikde nic nehledat a nezkoumat. Náhoda si mě však našla sama a já uviděla, že přítel lítá po seznamkách a jsou to samé profily gábinka 24, martinka 19, háravá fena 21… Dokážu uznat, že jsem už biologicky nezajímavá. Proto jsem mu dala prostor, ať si ptáček odletí… On o tom nechce ani slyšet, drží se mě. Ale mám mu věřit? Že jsem já ta na piedestalu, když si ujíždí na úplně jiných typech?(Rosana)
Foto
Milá Rosano, i když jste nenapsala, kdo u koho bydlí, tak je mi to jasné. Sama jste si všimla, že to byl z jeho strany sebevědomý nástup! Jestli Vás to baví, tak si chvilku užívejte, ale rozhodně bych s ním neplánovala stavbu rodinnýho domku. Pokud tedy nechcete žít společně s Márinkou, Gábinkou a jinou háravou fenkou.

Ahoj, rozkošníci,

Nedávno jsme byli se synem na kurzech vaření Rodiče s dětmi. Doporučuji. A byla tam jedna moc hezká holčička (asi sedmiletá), a když jsem se jí zeptala: „Kolik ti je?“ odpověděla: „Na věku nezáleží!“ Dobře vychovaná, řekla jsem si.

Ale když se probírám vašimi dotazy, tak se často ptáte na velký věkový rozdíl mezi partnery. A protože to často řeším i sama se sebou, tak si to pojďme ujasnit.
Moji rodiče jsou od sebe 17 let (tatínek starší), což bylo, když já jsem vyrůstala, dost unikátní. Ale mně nikdy nepřipadalo, že jim to vadí. Přišlo mi to akorát.
Já sama jsem měla partnera o 20 let staršího i mladšího. A ani v jednom případě jsem se necítila moc dobře. Hlavně v restauraci… „Co si dá syn?“ anebo „Otec si přeje platit?“ Tak to už zažít nechci. A nebo když jsem se ráno probudila vedle zajíčka a slunce mi neúprosně pralo do tváře a prosvěcovalo moji ne zrovna mladou kůži, která byla ve srovnání s tou jeho vrásčitá jako obličej šarpeje. Tak jsem si vzpomněla, jak před 20 lety jsem se naopak já dívala na šarpeje…

Dnes už vím, že jsem si těmi mladými kluky tak trochu dokazovala, že na to ještě mám a že to funguje. A než bych se dočkala opaku, tak jsem toho raději nechala… i když někdy neodolám… :-)

Moje kamarádka Irena chodila sedm let s o 20 let mladším klukem. Zamilovaná až po uši, plánovali miminko. To se nepovedlo a on si našel mladou. Můj kamarád Karel si vzal o 28 let mladší ženu. Jezdíme společně každý rok na hory. Zatímco my po večeři »padneme za vlast«, on musí „s mladou ještě na diskotéku a křepčit do dvou do rána… a pak ještě…“. Chudák!!! Nedala jsem vám úplně odstrašující příklady, protože jsem vás ani zastrašit nechtěla. Užívejte si a řiďte se heslem NA VĚKU NEZÁLEŽÍ.

Vaše Asterka