ONLINE CHAT
Dobrý den Jitko, je mi 23 a mám dotaz. Jsem schopen masturbovat i 5x denně. Mám přítelkyni (4 roky), která nemá takové "tempo", když jsme spolu mám erekci snad 20 hodin denně. Je to normální? (Petr 23)
Foto
Petře, pokud nechcete být nevěrný a to nechtějte, musíte se vybít jinak. Prý se to dá vyběhat. Budete mít figuru jako David Beckham a partnerka bude dělat divy :-)
Milá Jitko, doporučíte mi s přítelem nějakou opravdu dobrou erotickou pomůcku? (Andysek)
Foto
Milý Andýsku, protože myslím i na Vaši peněženku, začněte se dvěma šátky na oči. Nic neuvidíte a o to víc bude pracovat Vaše fantazie :-)
Dobrý den! Jaký máte názor na to, když se 13 let projevuje egoistický ,již rozvedený přítel tak,že je něžný a kontaktní pouze když "dostává chuť" ? Je to docela psychotriller.Jedná se o VÍC, než střední věk!!!Z citlivé ženské se pod TÍMTO JEHO VELENÍM stává ŠUTR.... Setkala jste se s tím také? (Marie P.)
Foto
Marie, buďte ráda, že Váš přítel je i po 13letech něžný a kontaktní. Alespoň někdy. Přimějte ho tedy k tomu, aby to bylo pořád.
Sex s expartnerem. Správná volba nebo průšvih?? Dotaz není myšlen z pohledu morálky. Je vůbec pro ženu možné dlouhodobě udržovat sexuální kontakt s mužem bez toho, aniž by se zamilovala??? Můžete třeba udělat něco jako anketu? Já myslím, že to možné není ... :( (Ivana)
Foto
Milá Ivanko, z praxe znám, že pro ženy je to buď velké zklamání, anebo do toho spadneme a zamilujeme se. Kdežto muži jsou schopni udržovat sexuální kontakt s expartnerkou dlouhodobě. A všechny rozkošníky tímto vyzývám o Váš názor…
Dobrý den. Myslíte si, že ženy vzrušuje pohled na masturbujícího muže? (Karel)
Foto
Karle, myslím si, že víc vzrušuje muže pohled na masturbující ženu…
Dobrý den. Co si, paní Jitko, myslíte o syndromu stárnoucích mužů? Je jim 40-60, ženy v jejich věku jsou pro ně staré baby a oni jim dávají najevo, že už mají být mrtvé – i v životě i přijímání do práce. Je to tak správné? Já si říkám, že je to tím, že už někteří sexuálně nemohou a tak čím mladší, tím lepší. Ale stárnutí je prostě stárnutí. Ovšem oni to vidí jinak. (Annam)
Foto
Milá Annam, muži mají před námi bohužel jednu velkou výhodu. Hlavně ti movitější. Mohou začít v každém věku a to se ženou každého věku. Upřímně, koho byste si vybrala? Statného třicátníka anebo sedmdesátníka? :-)
Nevím jak mám říct přítelovi, že ještě nejsem připravena na sex :( Prosím o radu Děkuji (Lucie)
Foto
Milá Lucie, v tomto případě buďte přímočará, řekněte mu to tak, jak jste to napsala mně a podle reakce poznáte, jestli stojí za to.
Manželka odmítá mít se mnou sex. Jsem z toho frustrovaný, ale být nevěrný odmítám. Řesím to masturbací, ale moc mě to neuspokojuje. O mám dělat, aby manželka se mnou spala? (Georgie)
Foto
Georgie, vždycky je za tím něco nebo (nechci Vás strašit) někdo. Zkuste si promluvit s ní, a když z ní nic nevypadne, tak to proberte s její nejlepší kamarádkou. Pokud tedy nevypadá jako Pamela Anderson. To by mohlo být kontraproduktivní :-)
Co mám udělat, když někoho miluju a nevím, jak mu to říct? Děkuji za odpověď(Jirka)
Foto
Milý Jirko, není důležité, jak to řeknete, ale důležité je načasování. Ideální je, odvézt ji domu, a když vystoupí z auta, tak to na ní zavolat a odjet. To snad zvládnete :-).
Jak mám poznat že mě opravdu miluje? (Simona)
Foto
Simono, poznáte to jednoduše. Když dobrovolně upřednostní jít s Vámi na oslavu narozenin do domova důchodců Vaší babičky před loučením se se svobodou s Vaším nejlepším kamarádem.
Mám stejný problém jako Vy.Jsem rozvedená,soběstačná a bez partnera.Když se pokusím s někým o seznámení,každý muž pochopí,že jej nebudu potřebovat v podstatě na nic jiného než sex.Jdou na mě zajíci nebo starci.Muži po čtyřicítce(to je i můj věk)jsou buď zadaní nebo po rozvodu jak utržení z řetězu z nově poznané svobody.Je to začarovaný kruh.Poraďte,jak z něj ven.Díky a fajn den.:-) (Sára66)
Foto
Sáro, pojedeme spolu na dovolenou a budeme dělat, že jsme lesby. Stálého partnera asi nenajdeme, ale aspoň si dobijeme baterky a pak už to půjde samo. Zn. Nechrápu.
Dobrý den Jitko, máme s přítelem problém.Můj přítel má moc silný penis takže se do mě ani nevejde.Prosím poraďte (Anděla.T)
Foto
Andělo, věřte, že mnoho žen by závidělo. Chce to trénovat, mít trpělivost a výsledky se dostaví :-).
Co říkáte na současnou situaci ohledně fenoménu singles a jak se díváte na promiskuitu, která je součástí snad většiny mladých lidí? Mne osobně překvapuje, že ani smrtelné choroby lidi neodradí od hazardů se svým zdravým, když pominu jiné strasti nevěry a neupřímnosti.. (Alexík)
Foto
Alexíku, neřekla bych, že singles je u nás až takový fenomén. Ale z mého pohledu je lepší být sám, než ve vztahu jen tak přetrvávat…A promiskuita byla vždycky. A naopak si myslím, že si lidí daleko víc váží fungujícího vztahu a jsou opatrnější. Alespoň v mém okolí..Takže přestěhujte se na Prahu2 :-).
Je mi 64 let a mám problém s brzkou ejakulací. Jak to řešit? Děkuji (Jarek)
Foto
Jarku, Vy mládnete:! Berte to jako návrat do puberty :-). Pokud Vám nepomůže, že si u toho budete představovat Vaši 120kilovou sousedku s knírem, zkuste viagru.:-)
Spím s přítelem své pětadvacetileté dcery (on je starší). Mám mít rozum, ale sex je tak skvělý, že se ho nevzdám ani za nic. Jsem špatná?(Slečna Zamilovaná)
Foto
Vážená »slečno«, to si ze mě, doufám, děláte legraci...
Kolegové mají při poradách v práci neustále sexuální narážky. Já se červenám, ale nemám odvahu jim cokoliv říct…(Zuzana)
Foto
Zuzano, pes, který štěká, nekouše. Takže se pěkně na poradu vyfikněte a po první narážce jim řekněte: „Tak, pánové, kdy přejdeme od teorie k praxi? A nebude vám vadit, když se nejdřív zeptám vašich manželek?"
Líbali jsme se s kolegou v práci, chtěli bychom spolu chodit, ale on se hrozně brání, že z práce nikoho nechce. Přemlouvám ho, ale moc mi to nejde. Poradíte? Děkuji.(Ančaa)
Foto
Milá Ančo, nevím, jak moc lukrativní zaměstnání máte, a ani netuším, zda-li ten váš kolega nevypadá náhodou jako George Clooney. To bych dala na misku vah a buď bych změnila zaměstnání, anebo bych oželela Clooneyho :-)
Paní Jitko, jak jinak inteligentnímu muži vysvětlit, že to prkýnko na záchodě je prostě fér dávat dolů? Díky.(Zuzana Malá)
Foto
Milá Zuzano, v tomhle případě pomůžou jen obrovské plakáty po celé toaletě s nápisem »I Brad Pitt dává prkýnko dolů!«. Jméno slavné osobnosti můžete měnit dle vkusu partnera. Když to nezabere, tak si pořiď te dvojité prkýnko :-)
Paní Asterová, zažila jste už chlapa, který každý večer, a to doslova, přijde fakt v šest domů, sní večeři, otevře pivo a sedne k televizi? To je můj muž. Zároveň ale nosí domů hodně peněz. Co mám dělat?(Noraa)
Foto
Milá Noro, zažila. Rozhodně vás uklidní fakt, že nejste jediná. Okolo páté hodiny zničte pojistky v celém domě. Pivo dostatečně zteplá a televize nepůjde. A co se dá dělat potmě? :-)
Už dlouho znám holku, je mi s ní skvěle, smějeme se, kecáme. Ale je příšerně tlustá, to asi nepřekonám.(Lojza)
Foto
Lojzo, řekněte jí, že potřebujete zhubnout, ale nemáte vůli, jestli by to nezkusila s vámi. Receptů na hubnutí mám spoustu. Jenom, Lojzo, doufám, že nevážíte 20 kg i s postelí.
Jsem chlap a poslední dva roky mě nesmírně přitahují muži. Za žádnou cenu nechci být gay. Co mám dělat, Jitko?(Anonym)
Foto
Vážený, myslím, že o vaší orientaci není pochyb, a časem jí určitě neutečete. Ale nepřiznáte-li si ji, budete vést dvojí život. Tím ublížíte nejenom sobě, ale i vašemu okolí… Vždyť na tom být gay není nic divného. Copak byl Jean Marais divnej? :-)