Poučení pro ženy:
1) Pokud nejste na S/M, tak vás nezačne bavit, ani když ten maník bude mít helikoptéru, ale nemusíte se bát, většina dominantů nemá helikoptéru a spousta z nich ani ojeté auto.

2) Možná to na plátně vypadá romanticky, ale muži ve skutečnosti netouží po neschopné závislačce, která se v době, kdy by se měla zařadit do pracovního procesu, chová jako třináctiletá a jejíž hlavní sexuální aktivitou je vzdychání.

3) Pro dospělé lidi je sex i vztah výměnou, jsou jeden druhému potravou spirituálně i fyzicky. Model: „Dělej něco, já budu držet,“ nefunguje dokonce ani v D/S vztazích.

4) Zkuste si celý příběh představit se stejným scénářem, ale bez Christianových milionů.  Fungovalo by to bez „úplatků“?  A pokud by to nefungovalo, je něco pozitivního a romantického na tom, že si někdo nechává dát na zadek za peníze?  Tedy, samozřejmě, je to práce jako každá jiná, ale…

5) Nikdy, ale fakt nikdy nechoďte s někým, kdo vám za zády prodá auto.

Poučení pro muže:
1. Pokud ženské musíte dát počítač a auto, aby byla ochotna sdílet vaše sexuální fantasie, asi to nebude ta pravá. 

2. Ne vždy žena ocení rázný přístup,  dokonce ani když vzdychá nad 50 odstíny ve dne v noci. Ono totiž na papíře všechno vypadá  tak nějak… jinak a dokonce i filmové plátno před vámi jelita utajilo.
Zkuste nejdřív tu kravatu, to je tak nevinné, že to neurazí ani klášterní chovanku.