Není žádným tajemstvím, že princ Harry patří mezi vášnivé hráče póla. O sportu, ve kterém proti sobě nastupují na venkovním hřišti dva čtyřčlenné týmy jezdců na koních, natáčí teď mladší bratr následníka trůnu dokonce dokument pro společnost Netflix. Dění před kamerou má ale, jak se zdá, pod palcem jeho žena Meghan Markleová, která chce být za každou cenu v záři reflektorů.

Na záběrech, které kolují internetem, je vidět, jak vévodkyně ze Sussexu téměř až bizarně organizuje dění kolem svého manžela na pódiu v Grand Champions Polo Club ve Wellingtonu na Floridě. Harry se svým týmem tam v pátek vyhráli v soutěži Royal Salute Polo Challenge a při focení s trofejí se jedna z přítomných dam na snímek postavila po jeho bok. To se ovšem Meghan nelíbilo.

Video
Video se připravuje ...

Překvapení Harry a Meghan na filmové premiéře: Museli sedět mezi "obyčejnými lidmi" Twitter

Slavná tmavovláska, kterou proslavilo hraní v seriálu Kravaťáci, se ženy nejprve zeptala: „Chceš sem?“ A usmála se. Dotyčná se však nepohnula, proto Meghan zopakovala „pojď sem“ a rázně jí naznačila, aby se přesunula. Celé to působilo velice trapně, ona žena totiž, na rozdíl od Meghan, podle všeho k organizátorům Royal Salute Polo Challenge patřila. Manželka rusovlasého prince se tak předvedla jako dokonalá stíhačka, co nesnese, aby vedle jejího muže byl někdo jiný než ona.

Kritiky se Meghan dočkala i za to, jak na celé akci podivně profitovala. Z nějakého záhadného důvodu se totiž fotila s vítězi, jako kdyby na jejich úspěchu měla nějaký podíl - a nepostavila se třeba jenom na kraj, ale přímo doprostřed. Před fotografy pak manžela vášnivě líbala a oběma rukama k sobě tiskla manželovu trofej. „Meghanina ovládající osobnost vystavená na odiv světu. Zahrnula se do vítězství Harryho týmu. Jak ponižující,“ hodnotí ji fanoušci královské rodiny nelítostně...

Fotogalerie
49 fotografií