Podle některých konspirátorů je totiž v záběru ona, a ne manželka budoucího britského krále. „Nemůžu to být já, v té době jsem byla v práci,“ shodila ze stolu spekulace Heidi, která se kromě napodobování princezny živí jako učitelka hudby a tance.

„Stoprocentně věřím, že ve videu byli William a Kate,“ dodala a požádala internetové anonymy, aby fámy přestali šířit. „Začalo to jako vtip, ale už to zašlo příliš daleko.

Sama si z šílených teorií v pondělí utahovala, když na instagramu zveřejnila svou fotografii a připsala k ní: „Našli jsme ji. Je v pořádku.“

Slídili princezně v záznamech!

Prestižní London Clinic, kde Kate podstoupila v lednu operaci břicha, lomcuje skandál. Jeden z jejích zaměstnanců se údajně naboural do lékařských záznamů princezny! Nemocnice v úterý zahájila vyšetřování, odmítla však odpovědět, kdy k porušení předpisů došlo a co se mohl slídil dozvědět, tají dokonce i to, zda jej zná a zda ukončila jeho pracovní angažmá.

Na veřejnost se o povaze princeznina zdravotního problému nedostalo vůbec nic vyjma nepodložených spekulací, že mohla přijít o další děťátko, případně i o dělohu.

Video
Video se připravuje ...

Princezna Kate na finále Eurovize 2023 krátce zahrála na piano. reprofoto YouTube / @Royal Reporter Lydia

Fotogalerie
73 fotografií