Ve světě, kde každý klik je pod drobnohledem, se princezna Kate ocitla uprostřed mediálního víru, kdy se jí podařilo opravdové faux pas. Zveřejnila silně amatérsky upravenou fotografii své rodinky, což fanoušky monarchie velmi zklamalo a sebralo jejich důvěru v ní. Co mělo být nevinnou oslavou Dne matek, se proměnilo v příběh plný pochybností, kritiky a nakonec i hlubokého zármutku.

Kate, která se vždy snažila být vzorem dokonalosti a elegance, se nyní musí vyrovnávat s realitou, že její pokus o sdílení intimního momentu rodinné pohody byl přijat s nedůvěrou a zklamáním. Pod palbou kritiky se princezna, nyní smutná a zklamaná, vyhýbá objektivům fotografů. Dnes byla spatřena, jak opouští Windsdorský palác, s hlavou skloněnou a odvrácenou od novinářů, zatímco ji princ William kryl po jejím boku.

Ačkoliv Kate úpravy už přiznala, tak Královský palác tentokrát zůstává v otázkách digitálních úprav fotografie tajemný. Jediné, co bylo sděleno, je, že byl upraven jen jeden snímek, nikoli více snímků kombinovaných dohromady. Přesto však zůstává záhadou, proč původní fotografie nebyla zveřejněna a které části byly upraveny. Poddaní a fanoušci jsou i tak nedůvěřiví a neví, co z fotek je realita a co lež.

Kate, v reakci na rostoucí vlnu nedůvěry, se omluvila za zmatek, který její rodinný snímek způsobil, a připustila, že jako mnoho amatérských fotografů občas experimentuje s úpravami. Tento akt pokory však nemohl zastavit šíření spekulací a teorií, které se nyní točí kolem každého jejího veřejného a soukromého kroku.

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou Videohub

Fotogalerie
39 fotografií