To, že se princ Harry (39) neměl čas setkat se svým starším bratrem při své kratičké návštěvě Anglie, není nic divného. Zatímco jeho prioritou byl tatínek, král Karel III. (75), kterému byla diagnostikována rakovina, následník trůnu musel i nadále plnit své královské povinnosti. Nejprve princ William vedl ceremoniál na hradě Windsor, během kterého ocenil jednotlivce za jejich významný přínos charitativní práci, poté se zúčastnil charitativní akce pro londýnskou leteckou ambulanci.

Během fundraisingového večera působil princ bezstarostně. „Je fér říci, že mých posledních několik týdnů bylo spíše zaměřeno 'medicínsky'. Tak jsem si řekl, že přijdu na funkci letecké záchranné služby, abych od toho všeho utekl!“ vtipkoval. 

Kromě toho žertoval i s hollywoodským hercem Tomem Cruisem (61), přítomným na této akci, aby si nepůjčoval nové vrtulníky pro kaskadérské scény ve svých nadcházejících filmech.

Kromě toho coby bývalý pilot letecké záchranné služby zdůraznil zásadní roli, kterou hrají „vrtule“ při záchraně životů. Při svém proslovu pak využil příležitosti, aby

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat