Paparazzi své tvrzení ale nemohou opřít o žádnou pikantní fotografii. Jediné záběry na údajný zamilovaný páreček jsou ty z procházky po Madridu, kde Genoveva žije a kam si princ zajel na krátký výlet, zatímco jeho žena byla v New Yorku. Údajně byli spolu v muzeu, na večeři a sedm nočních hodin měli strávit v jejím bytě, přičemž do domu vstupoval každý zvlášť!

„Jsou přátelé. Znají se už nějakou dobu a mají společné známé. Potkávají se několikrát do roka,“ vysvětluje kauzu španělská moderátorka Susanna Grisová (54). Dostaveníčka si podle ní dávají zpravidla na loveckých víkendech v horách, kam smí jen vybraní, solventní a za všech okolností diskrétní hosté.

Anketa

Odpustili byste partnerovi nevěru?

Rozhodně ano
Spíše ano
Spíše ne
Rozhodně ne

Naštvaná kráska

Samotná herečka, kterou Španělé v současné době vídají hlavně jako účastnici celebritní edice kuchařské show MasterChef, však pomluvy vehementně vyvrací. „Kategoricky odmítám, že by mezi mnou a princem Frederikem existoval jakýkoliv romantický vztah!“ vyjádřila se naštvaná Casanova, která je mimochodem bývalou snahou vévodkyně z Alby (†88). S jejím synem, Cayetanem Martínezem de Irujem (60), 14. hrabětem ze Salvatierry, má dvojčata Aminu a Luise (22).

To, že je aktuálně spojována s dánským princem, je jí notně nepříjemné. „Věc už řeší moji právníci, jedná se o ukázku naprosté zlomyslnosti,“ dodala a žádá (zatím marně) časopis Lecturas o stažení článku.

Nic nevysvětluj!

A co na to příští dánský král? Moc se toho od něj věru nedozvíme. Spolu s celým dvorem si osvojili postoj, který k nepříjemným aférám zaujímala loni zesnulá Alžběta II.: „Na nic si nestěžuj a nic nevysvětluj.“ Urozená rodina věří, že čím méně toho k dané senzaci řekne, tím lépe. A i navenek se Frederik s Mary chovají, jako by se nechumelilo. Jaká atmosféra ale asi panuje za zdmi jejich paláce?!

Video
Video se připravuje ...

Král a královna poprvé z balkonu paláce! Blesk TV a Reuters

Fotogalerie
19 fotografií