Král Karel III. na svou manželku Camillu absolutně nedá dopustit. Je jeho spřízněnou duší a ze všech žen v jeho srdci vždy vítězila ona. Po téměř dvaceti letech od svatby a téměř třech desítkách let vztahu by ovšem leckdo čekal, že jiskra vychladne... A oni přitom stále působí jako šťastné hrdličky. 

Střídají tři postele!

Britský web Mirror nyní poodhalil, že s úspěchem monarchova manželství může souviset to, jak to mají s královnou v ložnici! „Jeho výsost má vlastní ložnici s manželskou postelí zařízenou podle jeho vkusu a Camilla má svou vlastní ložnici s manželskou postelí zařízenou zase tak, jak chce ona. K tomu mají ještě společnou ložnici s manželskou postelí, kterou mohou využívat, kdykoli se jim zachce. Toto uspořádání jim perfektně vyhovuje,“ prozradil zdroj z paláce. 

Karel a Camilla na rozdíl od královny Alžběty II. (†96) a prince Philipa (†99) nežijí v Buckinghamském paláci. Místo toho střídají několik sídel, přičemž oficiálním domovem jim je jejich milovaný Clarence House. Systém s oddělenými ložnicemi aplikují všude, kde se zdržují.

A v královské rodině rozhodně nejsou jediní. Alžběta a Philip dokonce spávali každý v jiném křídle paláce! V dobách, kdy ještě žili v Kensingtonském paláci, spávali odděleně i princ William (41) a princezna Kate (41). 

Video
Video se připravuje ...

God Save the King Reuters

Fotogalerie
133 fotografií