Neexistuje nejspíš nikdo, kdo by neslyšel o netflixovském dokumentu Harry a Meghan. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se v touze po mediálním klidu stáhli do USA, kde však dělají jedno interview za druhým. Využili dokumentu k velice drsným útokům na  prince Williama (40) a krále Karla III. (74). Princ Harry se například nechal slyšet, že jeho rodina byla naštvaná, protože žárlila na popularitu Meghan Markleové (41). Prý plnila královské povinnosti „lépe než ti, co se pro to narodili“, a „kradla jim veškerou pozornost“.

Navzdory spoustě pobuřujících tvrzení ve třech hodinách nových rozhovorů a záběrů se členové britské monarchie rozhodli zachovat s nadhledem. Odmítli komentovat cokoli z kontroverzního dokumentu a všichni nadále plní své povinnosti, jako kdyby se jich snad tato mediální válka ani netýkala. Ve čtvrtek v podvečer dokonce starší členové královské rodiny zavítali do Westminsterského opatství na slavnostní vánoční koncert plný koled – a zdálo se, že si to všichni náramně užívají.

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Následník trůnu s manželkou princeznou Catherine (40), synkem Georgem (9) a dcerou Charlotte (7) vypadali jako ze žurnálu. Moc jim to slušelo a malá princátka vypadala jako menší kopie svých rodičů. Na sociálních sítích pak všichni žasli nad tím, jak rychle malý George roste – za chvíli bude stejně vysoký jako maminka. Zmíněnou akci měla na starosti právě princezna z Walesu a záznam z bohoslužby se pak bude tradičně vysílat v Anglii na Štědrý den na jedné z televizních stanic. 

král Karel III., jenž byl donedávna znám „jenom“ jako princ Charles? Než zamířil do londýnského kostela, kde bude příští rok slavnostně korunován, setkal se v Buckinghamském paláci s velvyslancem z Kazachstánu. O dokumentu sice moc dobře ví, ale nehodlá jej nijak řešit. Podle deníku Daily Mail se prý nechal slyšet, že se na něj nikdy nepodívá. A dělá rozhodně jenom dobře... V této chvíli není nic rozumnějšího než mlčet a nechat královské „odpadlíky“ Harryho a Meghan, ať si užijí svých pár minut slávy. I když plných plivání jedu...

Fotogalerie
71 fotografií