Jack Burnell-Williams byl teprve osmnáctiletý mladík, přesto se mu spolu s dalšími kolegy dostalo pocty, když vyprovázel na poslední cestě britskou panovnici Alžbětu II.

Byl jedním z členů královské gardy, co za královninou rakví kráčeli během smutečního procesí, tedy před necelými dvěma týdny. Teď už ji bohužel ale následoval na onen svět. Jeho tělo bylo totiž nalezeno v kasárnách v Londýně.

Ve středu 15:48 byli do kasáren Hyde Park v londýnském Knightsbridge přivoláni policisté a záchranáři, aby se pokusili mladého muže zachránit, tvrdí britský Mail Online. Bohužel už se nedalo nic dělat a Burnell-Williams byl na místě mrtvý.

Není jasné, co bylo příčinou, zvlášť v tak mladém věku. Jeho odchod zasáhl především jeho rodinu a přátele. „Nikdy jsem si nemyslela, že budu tohle říkat, ale celá naše rodina má zlomené srdce po včerejším náhlém odchodu našeho úžasného syna Jacka Williamse,“ sdílela dojemný vzkaz, společně s fotografií zesnulého.

Policie v současnosti úmrtí vyšetřuje a označuje ho za podezřelé. „Osmnáctiletý muž byl na místě prohlášen za mrtvého. Jeho pozůstalí byli informováni. Smrt byla nečekaná, je prošetřována jako podezřelá. Strážníci připraví zprávu pro koronera,“ uvedl podle Mirroru mluvčí Metropolitní policie.

Video
Video se připravuje ...

Pietní místo pro královnu Alžbětu II. a kondolence Blesku Darina Jíchová

Fotogalerie
175 fotografií