Mělo jít o romantický snímek pořízený jako ilustrace jejich lásky. Fotka, která vznikla u příležitosti 11. výročí svatby monackého prince s olympijskou plavkyní Charlene Lynette Wittstockovou, budí ale u občanů spíš rozpaky. 

Manželé, kteří se na ní strojeně drží za ruce, působí jako dvě voskové figuríny – a to navíc každá z jiného světa. Princovy výstupy na veřejnosti po boku herečky Sharon Stoneové (64) a Charlenin dlouhodobý pobyt v Jihoafrické republice pak výsledný dojem dokonávají: mají se ještě vůbec rádi?! Na oficiálním facebooku monackého královského paláce se tak vedle pochvalných komentářů objevila i řada uštěpačných. 

Loňské kulaté desáté výročí přitom rodiče sedmiletých dvojčat Jacquese a Gabrielly společně oslavit nemohli. Charlene byla totiž ve své rodné Jihoafrické republice, kde se zotavovala z komplikací po operaci kvůli sinusitidě (zánětlivému onemocnění vedlejších dutin dýchacích cest). 

„Tento rok to bude poprvé, co v červenci nebudu se svým manželem na výročí naší svatby, což je těžké a mrzí mě to,“ uvedla princezna Charlene v prohlášení. „Nicméně Albert a já jsme neměli jinou možnost, než se řídit pokyny lékařského týmu, i když to bylo nesmírně obtížné. Byl pro mě neuvěřitelnou oporou.“ Po loňském "ostrouhání" tak občané zřejmě čekali něco lepšího.

Video
Video se připravuje ...

Princezna Monacká na 69. Red Cross Ball Gala youtube.com_The New Royalty World TV/BPŽ

Fotogalerie
125 fotografií