Pouze málokterá herečka, již proslavila jen jedna role v seriálu, se asi může pyšnit tím, že už vzniklo několik filmů o ní samotné a jejím životě. Meghan Markleová, která se v roce 2018 stala sňatkem s princem Harrym (36) vévodkyní ze Sussexu, to štěstí má.

I když otázkou je, nakolik se to dá považovat za štěstí, když se v novém televizním filmu scenárista trochu utrhne ze řetězu a hned v prvních záběrech Meghan nechá zemřít stejným dramatickým způsobem, jakým zahynula její tchyně, princezna Diana. U nabouraného vraku je navíc na záběrech i filmový princ Harry, jenž na vlastní oči zjišťuje, že jeho milovaná žena umírá. Ovšem naštěstí nový televizní snímek Harry & Meghan: Escaping the Palace (v překladu Harry a Meghan: Útěk z paláce) už dál nezašel a všechno je přece jen trochu jinak…

Hned vzápětí se totiž ukáže, že se jednalo jen o Harryho ošklivou noční můru. Jeho americká choť je stále naživu, a tak spolu mohou trávit romantické chvilky v posteli i dojemné momenty s miminkem v náruči. Samozřejmě ale není vše zalité sluncem, filmoví protagonisté totiž řeší i nepříjemné kauzy - rasistické problémy, rozpory se zbytkem královské rodiny a také boj s novináři a pozorností médií, která k vysokému postavení patří.

„Pokud hledáme v tomto příběhu zloducha, jsou jím novináři a Firma,“ uvedla producentka filmu Merideth Finnová. Na mysli měla samozřejmě palác a královskou rodinu.

Film bude mít premiéru v Británii již v pondělí večer. Nejedná se přitom o první snímek, který se zabývá životem Harryho a Meghan. První film z roku 2018 rozebíral jejich vztah v začátcích, druhý už zobrazoval život po svatbě a Meghan, jak se snaží zvyknout na život v paláci. Nyní je samozřejmě na řadě jejich problematický odchod z královské rodiny a stěhování do Ameriky.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
101 fotografií