V knize, která by se na prodejních pultech knihkupectví měla objevit příští rok, plánuje Harry provést čtenáře svým nesnadným mládím, stiženým ztrátou matky, úzkostmi nebo alkoholismem.

Vévoda se na stránkách pamětí dále hodlá věnovat svému dospělému životu, manželství s Meghan Markleovou (39), dětem a pravděpodobně i důvodům zanechání povinností a odchodu do Kalifornie. K poslednímu tématu se váže mnoho neznámých, manželé některá naťukli v rozhovoru s Oprah Winfreyovou. Jednou z nich je rasismus za zdmi paláce.

Meghan a Harry moderátorce poodhalili debatu s nejmenovanou osobou, která měla projevit obavy nad barvou Archieho kůže. Harry v interview odmítl prozradit její identitu, podle královských expertů si ji možná šetřil na své paměti.

„Ospravedlnit tak vysokou zálohu (400 milionů korun, pozn red.) na dosud nevydanou knihu lze jedním způsobem – ta kniha musí přinést odpovědi. Harry musí detailně probrat všechny „bomby“, které s Meghan „odpálili“ u Oprah, a nabídnout vysvětlení k těm nejvíc šokujícím tvrzením. Například jmenovat člena rodiny s nevhodnými komentáři o barvě kůže jejich syna,“ vyjádřil se pro server Daily Mail expert na monarchy Richard Kay.

A nemělo by zaznít pouze jedno jméno úzce spjaté se zákulisním skandálem. Harry by podle Kaye měl také veřejnosti odhalit identitu zaměstnance, který nestydatě odbyl Meghan, když se psychicky trápila a žádala o pomoc. Co všechno bude vévoda ze Sussexu ochoten prásknout na své nejbližší, se ukáže příští rok.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
90 fotografií