Tři měsíce po příchodu prvorozeného syna vévodů ze Sussexu Archieho (2) na svět se Trevor a jeho choť Tracey Kurlandová rovněž pochlubili statusem rodičů, když se jim narodila dcera s netradičním jménem - Ford Grace.

A situace se v trochu odlišné podobě znovu opakuje, neboť pouhé tři týdny po narození Lilibet Diany exmanžel Meghan Markleové na svém instagramovém účtu přiznal, že se také stane dvojnásobným rodičem.

„Tahle věc s dítětem byla prozatím dost dobrá… tak si to zopakujme. Už na podzim!“ citoval jeho prohlášení server OK! Magazine. Jakého pohlaví druhý potomek bude, manželská dvojice ale ještě neodhalila.

Trevor Engelson se s Meghan seznámil v roce 2004. Pár randil šest let, než došlo k soukromému obřadu na Jamajce. Rozvedli se o dva roky později, v roce 2013. Vztah zkrachoval hlavně kvůli Meghanině rozjeté kariéře - několik týdnů po svatbě získala roli v seriálu Kravaťáci a musela se odstěhovat do Kanady, zatímco Trevor zůstal v Los Angeles.

Jako by těch podezřelých načasování nebylo málo, Engelson svou současnou manželku Tracey požádal o ruku dva týdny po svatbě Meghan a Harryho. Vzali se o rok později v Montecitu v Kalifornii, kde vévodové ze Sussexu už rok a půl žijí. Jestli se ale scházejí jako kamarádi ve čtyřech, to těžko říct.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
91 fotografií