Vnuk Alžběty II. (95) se tento týden rozvedl s manželkou Autumn, s níž má dvě malé dcery Savannah a Isu. Podle mluvčího páru ukončení sňatku proběhlo v přátelském duchu. Jak se ale čerstvě rozvedená oblíbenkyně panovnice musela cítit při pohledu na exmanželovo nečekané rendez-vous se sličnou televizní moderátorkou, jež v minulosti koketovala s jiným prominentním členem královské rodiny?

Phillips se na probíhající události Royal Ascot objevil po boku krásné komentátorky závodů F1 Natalie Pinkhamové, exmilenky prince Harryho. Oba si podle několika fotografií užívali společnost toho druhého a chvílemi to působilo, že mezi dvojicí přeskočila jiskra. 

Pinkhamová je ale na rozdíl, od svobody užívajícího si Phillipse, šťastně vdaná. Za manžela pojala movitého portugalského podnikatele Owaina Walbyoffa a má s ním dvě děti. Expartnerka vévody ze Sussexu je navíc nejlepší kamarádkou Peterovy sestry Zary Tindallové (40), která by zřejmě i pouhý náznak zažehnutého plamínku lásky bezprostředně udusala.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
93 fotografií