Princ Harry v neděli časně ráno odletěl do Londýna a těhotnou manželku nechal v Kalifornii. Markleová údajně uposlechla doporučení lékařů, aby se nevystavovala možným rizikům, které z dlouhých zaoceánských letů plynou. Ti ale nebyli jediní, kteří na vévodkyni apelovali, aby zůstala doma v bezpečí.

Zdroj blízký páru prozradil serveru Daily Mail neochotu Dorie Raglandové pustit dceru do Británie. „Doria trvala na tom, aby Meghan zůstala doma a podporovala Harryho zdálky. Doria, stejně jako Harry, drží nad dcerou ochrannou ruku a nechce dopustit, aby ohrožovala své zdraví. Stres je to poslední, co potřebuje,“ svěřil zdroj.

Podle zasvěcené osoby se k neúčasti na pohřbu nakonec přiklonila i sama Meghan. Zdraví s tím ovšem nemá nic společného. „Meghan nechce být středem pozornosti,“ uvedl zdroj a dodal, že v tom rozhodně není panující zlá krev mezi ní a monarchy, jak se s oblibou traduje: „Meghan měla s Philipem speciální pouto. Zbožňovala ho.“ Markleová je prý také připravená odpustit královské rodině všechno špatné, co jejich přičiněním prožila, a to včetně údajných rasistických poznámek k věci Archieho (1) barvy kůže.

Vévodkyně ze Sussexu měla svému kamarádovi potvrdit, že její absence nijak neovlivní vztah s královnou Alžbětou II. (94). Panovnice údajně rozumí uvedeným důvodům a přijímá je. „Meghan se navíc domnívá, že pro Harryho je to ideální šance napravit vztahy s bratrem a otcem. K tomu tam ona nemusí být,“ dodal zdroj.

VIDEO: Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel princ Philip (†99), manžel britské královny Alžběty II. (94): Jaký byl jeho život? Videohub

Fotogalerie
86 fotografií