Britský moderátor a šéfredaktor magazínu Daily Mail Piers Morgan skončil v pořadu Dobré ráno, Británie (Good Morning Britain) poté, co v přímém přenosu hovořil o jejím šokujícím interview s Oprah Winfreyovou. Tehdy prohlásil, že nevěřil ani jedinému slovu, které Meghan řekla, a zdůraznil, že si nemyslí, že by byla královská rodina rasisticky založená. Na twitteru pak Meghan označil jako „princeznu Pinocchio“ v odkazu na známou pohádkovou postavičku, které se při lži zvětšuje nos. To se ovšem manželce prince Harryho nelíbilo a podala na něj stížnost, Piers byl proto vedením televizní stanice ITV „odejit“.

Jak se ale zdá, tím to vůbec nekončí. Podle britského magazínu Mirror Meghan v současné době sestavuje „velmi agresivní právní tým“, který se připravuje ostře reagovat na Morganova vyjádření a dostat ho dokonce až k soudu. A to i přesto, že se Morgan vévodkyni ze Sussexu veřejně omluvil. „Byl jsem nucen omluvit se za to, že jsem nevěřil Meghan Markleové, které ale stále nevěřím - a věřím, což je ironické, že byste neměli někomu věřit, pokud nechcete,“ řekl podle Daily Mailu Morgan o svém vyhazovu z televize. Tato omluva tedy Meghan nestačí a další vyjádření Morgana na její adresu považují její zástupci za dehonestující a s účelem ji zdiskreditovat.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Zatímco se Morgan ohání tvrzením, že mu za jeho názory poděkovali někteří blíže nespecifikovaní členové královské rodiny, respektive za to, že se jich někdo veřejně zastal, podle expertky na britskou monarchii Angelu Levinovou se hodlá bránit právní cestou. „Meghan má velmi, velmi agresivní právní tým a myslím, že je vždy pozoruhodné sledovat, s čím mohou tito právníci přijít,“ tvrdila v rozhovoru pro talkRADIO.

„Myslím, že něco vymyslí, že přijdou s něčím opravdu mimořádně neobvyklým, což se pokusí použít proti Morganovi. Zjistí, zda existuje věta, sloveso, něco, co Piers řekl, po čem by mohli skočit. Meghan rozhodně ještě neřekla své poslední slovo. Domnívám se, že je Piers odvážný muž, ale počkejme si a uvidíme…“ věštila Levinová Morganovi temnou budoucnost.