Phillips, syn princezny Anny, který je podle mnohých zdrojů královnin nejoblíbenější vnuk a 17. následník trůnu, běžně žije na jihozápadě Anglie v Gatcombe Parku. Teď se ale jeho vůz Range Rover objevil v 740 kilometrů vzdálené skotské vesničce St Cyrus, přestože v zemi stejně jako u nás platí přísný lockdown a zákaz cestování!

Pikantní je i cíl jeho cesty, a to domov Lindsay Wallaceové (40), vdané paničky a mámy dvou dětí. Žena, která už s manželem nežije, je kamarádkou Peterovy sestry Zary Phillipsové (39), a dokonce se zúčastnila její svatby v roce 2011. A Peter se před rokem rozešel se svojí manželkou...

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Policii na člena královské rodiny zavolali rozzuření místní. „Přijde nám špatné, že cestoval z Anglie za těchto okolností. Skotsko je zavřené, a pokud je tady, měl by být v karanténě,“ sdělil jeden z obyvatel.

Přivolaní strážníci se nakonec spokojili s tím, že Peter je na obchodní cestě, a žádné nařízení tak prý neporušil. Že by si všichni byli rovni, ale někteří jsou si skutečně rovnější?

VIDEO: Princezna Margaret: Rebelka, která šňupala kokain s Nicholsonem a podváděla svého muže

Video
Video se připravuje ...

Princezna Margaret: Rebelka, která šňupala kokain s Nicholsonem a podváděla svého muže BPŽ/Karel Dlabač

Fotogalerie
37 fotografií