Je zvykem, že Kate Middletonová zkouší různé profese, k nimž by se jako členka královské rodiny nikdy nedostala. O prázdninách se na den stala zahradnicí a v zahradnickém centru dětského hospicu pomáhala s přesazováním květin, dokonce si přinesla vlastní květináč a odkryla pár střípků ze života v Kensingtonském paláci.

Nyní se společně s princem Williamem rozhodli pohostit svou návštěvou pekárnu na Brick Lane. Kromě obvyklého zájmu o toto řemeslo v době koronavirové krize se vévodové podívali i do zákulisí, zjistili denní přípravu pečiva a sami se na hodinku převtělili do pekařů.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Instagram Kensington Royals

Oba monarchové museli mít roušky, William si vzal jednoduchou modrou, Kate svou sladila s růžovými šaty s drobnými květinami. Podobnou barvu měla i zástěra. Po desinfekci rukou se oba pohroužili do přípravy pečivá – hnětli těsto, skládali ho do přepravek a sledovali pečení.

Ve stejný den se Kate s Williamem vypravili za dobrovolníky do mešity ve východním Londýně a navštívili centrum práce London Bridge Jobcentre. Jejich uvolněnost a otevřenost vykouzlily úsměv každému, kdo s nimi zapředl řeč.

VIDEO: Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena

Video
Video se připravuje ...

Co se dělo po smrti Menzela? Vdova prozradila, kolik stála péče. A pocta Gottovi zrušena. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
116 fotografií