V roce 2017 se princ Harry a jeho tehdy přítelkyně Meghan vypravili na dovolenou do Botswany. Výlet do oázy klidu a nezkrotné přírody se uskutečnil dva měsíce předtím, než zamilovaný oznámil zásnuby. Podle knihy Finding Freedom (Hledání svobody) ale právě v této africké zemi Harry poklekl na jedno koleno a požádal svou životní lásku o ruku, což je v rozporu s oficiálním vyjádřením.

Podle něho princ požádal Meghan o ruku nad grilovaným kuřetem jednoho obyčejného listopadového večera. „Stalo se to začátkem měsíce, během zcela normálního večera. Prostě obyčejná noc, grilovali jsme kuře. Bylo to tak sladké a přirozené a velice romantické,“ vyjádřil se tehdy královský pár v rozhovoru pro stanici BBC.

Video: Vladimír Polívka konečně promluvil o přepadení. A vyčítal Gott Ivaně svatbu ve Vegas?

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka konečně promluvil o přepadení. A vyčítal Gott Ivaně svatbu ve Vegas? Blesk TV

Podle biografie o tajných zásnubách údajně nevěděla ani nejbližší rodina. Už tehdy blízký zdroj královského páru serveru The Sun sdělil své domněnky, že by Harry mohl využít romantického západu slunce a vytasit prsten. A zdá se, že tak opravdu učinil.

Kniha, jež se na prodejních pultech objeví v polovině srpna, se zaměří na jejich život před královskou svatbou, rozebere jednotlivě vztahy v rodině a zaboří nos do šokujícího rozhodnutí odejít z rodiny.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší?

Fotogalerie
133 fotografií