Věc tak titěrná, že je její přítomnost na nohách nositelky leckdy sotva patrná, prý způsobila zásadní královskou roztržku. Konflikt mezi oběma ženami s opačnými názory se měl odehrát už na svatební zkoušce těsně předcházející ceremonii samotné. Britskému časopisu Tatler o něm dva roky po obřadu povyprávěl údajný zdroj z okolí vévodkyně Kate. Důvod, proč Meghan punčochy na nohách urozených družiček nechtěla, není zcela jasný. Vadilo jí prý horko, které tehdy v Británii panovalo. Roli ovšem sehrálo určitě i to, že je Meghan zkrátka zvyklá prosadit si svou.

Na to ostatně nejen Kate, ale i celý svět přišel ani ne o dva roky později, když s Harrym oznámili takzvaný megxit. Ovšem která z žen tehdy vyhrála a bylo po jejím? Na fotkách ze svatby Harryho a Meghan z roku 2018 je v Kapli svatého Jiří k vidění šest družiček s holýma nožičkama. Po punčochách ani stopy. To v roce 2011, kdy Kate Middletonová řekla své ano princi Williamovi, se bez silonových punčošek svatební kaplí neproháněla jediná družička.

Jelikož je ale Kate dobře obeznámena s protokolem a na veřejnosti scény ze zásady dělat odmítá, během svatby Harryho a Meghan na sobě nedala žádné rozladění znát. Z fotek je patrné, že vévodkyně Kate rozdávala zdvořilé úsměvy na všechny strany. Ovšem o rozepřích mezi ženami princů se mluví prakticky od vstupu americké herečky do britské královské rodiny.  

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

Fotogalerie
66 fotografií