Vévodové v karanténě nelení. Když se dozvěděli, že organizace na dovážení jídla nemocným občanům je značně přetížena, přiložili ruku k dílu. Pod (doslovnou) rouškou krize se vydali do vylidněných ulic prosluněného Los Angeles konat dobro a doufali, že o nich nikdo nebude vědět. Netušili, že je v určitých okamžicích snímají bezpečnostní kamery navštívených rezidencí. A tak fotografie, na nichž připomínají gangstery, obletěly svět.

Jeden z obyvatel domu, který si od nich vyzvedl jídlo, prozradil serveru WEHOville své překvapení, když před svým prahem spatřil vévody ze Sussexu: „Byli velice milí. Oba měli zakrytá ústa a měli na sobě džíny. Ten zrzavej vysokej chlapík mi přišel povědomej a ta holka byla moc hezká. Pak jsem za nimi viděl černé SUV s ochrankou. Kdyby mi dali vědět dopředu, vzal bych si svůj diadém,“ zavtipkoval muž. Před příchodem mu Meghan zavolala a představila se křestním jménem. „Řekla, že se jmenuje Meghan a je z projektu Angel Food. Netušil jsem, že je to TA Meghan.“

Tajná akce se uskutečnila na velikonoční neděli. Ředitel organizace Richard Ayoub serveru ET Online vysvětlil, jak tato nečekaná spolupráce vůbec vznikla: „Řekli nám, že zaslechli, že jsou naši řidiči velmi vytížení, a chtěli nám pomoct situaci odlehčit. Jsem ohromen, že si vybrali zrovna nás,“ netajil se svým údivem. „Opravdu se zajímají o ohrožené občany. Naši klienti patří k té nejohroženější skupině lidí, jejich zdraví je podlomeno prodělanými infarkty, plicními onemocněními, cukrovkou, a většině je více než 60 let,“ vysvětlil.

Harry a Meghan museli ale samozřejmě dodržovat striktní bezpečnostní pravidla – oba museli mít zakrytá ústa, Harry zvolil modrý šátek, Meghan má podle kamerových záznamů nasazenou chirurgickou roušku. Rukavice a odstup nejméně dvou metrů od klienta byly samozřejmostí.

VIDEO: Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan.

Video
Video se připravuje ...

Noční můra Karla Gotta opět vyplouvá. Zakročí Ivana? A hořké loučení Harryho a Meghan. 

Fotogalerie
109 fotografií