Jedním z důvodů, proč se princ Harry rozhodl opustit své místo mezi „předními členy“ britské královské rodiny, byl nepochybně i ten, že je v pořadí nástupnictví na trůn až na šestém místě, a tak se vytoužené koruny po babičce, anglické vladařce Alžbětě II., pravděpodobně nikdy nedočká. Kromě toho se prý touží stát finančně nezávislým, což asi souvisí s tím, že si titul „Sussex Royal“ nechal společně se svou paní Meghan Markleovou (38) zaregistrovat jako obchodní značku, pravděpodobně aby mohli prodávat vlastní merchandising.

Jeho přesunu do severní Ameriky a především touhy začít pracovat se chytla sice celá řada nejrůznějších internetových vtipálků, takzvaných trollů, nejpovedenější fór se však povedl slavnému řetězci rychlého občerstvení. „Vážené vévodstvo, pokud hledáte práci, máme pro vás novou korunu. Pracujte s námi a vyberte si budoucnost, jakou chcete!“ žertovali na twitteru na adresu vévody ze Sussexu Argentinci a připojili snímek papírové koruny, kterou k jídlu dostává každé dítě.

Pozadu nezůstal ani Burger King jako takový. „Máme pro vás nabídku: Udělejte to jako tisíce jiných lidí a své první kroky do světa práce podnikněte s námi. Po tolika letech, co jste žili jako vévodové, je načase, abyste začali jíst jako králové!“ Na samostatném příspěvku si pak ještě přisadili: „Harry, tahle královská rodina nabízí i pozice na částečný úvazek!“ dodali marketingoví odborníci v narážce na princovu nedávnou argumentaci, že se vzdává svých pracovních povinností především proto, že svůj volný čas chce věnovat spíše své rodině nežli běhání po charitativních akcích.

VIDEO: Tehdy je svět ještě miloval! Pamatujete si, jak princ Harry poprvé promluvil o dítěti s Meghan a to nejdůležitější slovo se mu zadrhlo v hrdle? 

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
81 fotografií