Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Odstranění soch a zbavení titulů! Co vše Harrymu a Meghan podráží nohy?

/
  • Odstranění soch a zbavení titulů! Co vše Harrymu a Meghan podráží nohy?
    9. ledna 2020 ● 19:13

    Skandály jim vždycky šly nejlépe a nyní tomu nasadili korunu! Princ Harry (35) a vévodkyně Meghan (38) se zřekli svých pozic předních či starších členů v královské rodině a vyvolali tím poprask. Nyní přinášíme přehled sedmi nejzajímavějších témat, která po jejich nečekaném oznámení vyplavala na povrch.

  • 1.

    Může za to tahle fotka?

    Záhy poté, co Harry s Meghan oznámili, že ustupují do pozadí, začala veřejnost spekulovat o důvodech. A hned si fanoušci královské rodiny vzpomněli na dva varovné signály, které teď dávají daleko větší smysl. 

     

    Už během tradičního vánočního projevu královny Alžběty II. (93) totiž zarazilo, že ačkoliv má královna na stole fotografie ostatních členů královské rodiny, Meghan a Harryho vynechala. A to i přesto, že v minulosti jejich snímek nechyběl… 

    Britská královna v tradičním projevu zhodnotila nesnadný rok.
    Autor: Reuters

    Alžběta se navíc nedávno nechala vyfotografovat i se svými přímými následníky – tedy synem Charlesem (71), vnukem Williamem (37) a pravnukem Georgem (6). Samozřejmě ani stopy po kdysi tak oblíbeném vnukovi Harrym. Mohlo se to jeho a Meghan snad dotknout?

    Tři dědicové britského trůnu a královna na nové fotografii, která byla zveřejněna v roce 2020.
    Autor: Instagram, Reuters

  • 2.

    Chystali se na to rok?

    I když oznámení přišlo nečekaně, zdá se, že dvojice se na vše připravovala již dlouhé měsíce dopředu. Možná dokonce celý rok, jelikož právě před deseti měsíci si vévoda s vévodkyní pořídili vlastní webové stránky Sussexroyal.com, čímž se trochu oddělili od zbytku rodiny, která používá stránky společné a oficiální. 

    Webové stránky Meghan a Harryho
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Pojistili si miliony

    Další indicie je stará půl roku. Meghan a Harry si totiž zaregistrovali i vlastní obchodní značku Sussex Royal a již od června touto značkou »oštemplovali« 100 věcí (například mikiny, kalhoty, ponožky, rukavice i sportovní oblečení vlastní značky), zřejmě aby na nich mohli vydělávat miliony. Přitom disponují vlastním majetkem v hodnotě 33 milionů liber, tedy v přepočtu 978 874 863 Kč!

    Meghan, Harry a Archie
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Zbavte je titulů

    Asi není divu, že Britové z jejich nejnovějšího kroku nejsou nadšeni. Dokonce volají po tom, aby královna tedy páreček rovnou zbavila i jejich titulů. „Kdo si sa*ra myslí, že jsou?“ vztekají se mnozí v čele s novinářem Piersem Morganem, který vůči Meghan vystupuje již delší dobu. 

    Princ Harry s Meghan Markle v Africe
    Autor: Reuters

  • 5.

    Odstraněné sochy

    V podstatě okamžitě na aféru s odchodem Harryho a Meghan od zbytku královské rodiny zareagovalo známé londýnské muzeum voskových figurín Madame Tussaud. Nechalo totiž figuríny obou »rebelů« přemístit. Místo nich je teď vedle královny, jejího chotě Philipa (98) a Williama s Kate jen prázdné místo. Vedení muzea už všechny ujistilo, že pro Meghan a Harryho z vosku zatím hledají to pravé místo.

    Voskové figuríny Meghan a Harryho v muzeu Madame Tussauds
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Zkažené narozeniny

    Britskými ostrovy navíc zní drsná obvinění, že se Harry o svém kroku ani neporadil se svou babičkou královnou, nebo minimálně nedal na její rady a namísto toho jí drze vzdoroval! Prý ji navíc odstoupením spolu s Meghan zostudili. Navíc svým skandálem absolutně zastínili jinou důležitou událost – narozeniny jejich švagrové, vévodkyně Kate.

     

    Ta ve čtvrtek, kdy oslavila 38. narozeniny, zveřejnila svou novou fotku, na níž měla na sobě svetr z recyklované vlny za 130 liber, tedy v přepočtu 3857 Kč. Jindy by za takovou snahu o ochranu životního prostředí sklidila chválu, ale tentokrát se jí tolik pozornosti, kolik by zasloužila, zkrátka nedostalo.

    Vévodkyně Kate na narozeninové fotce
    Autor: Instagram

  • 7.

    Prolomené mlčení

    Jak se rozhodli vyžehlit, že švagrové vypálili rybník? Po vyjádření ohledně svého odstoupení z funkce předních členů královské rodiny se vévoda ze Sussexu s chotí pochopitelně stáhli, ovšem své mlčení prolomili právě v komentářích pod narozeninovou fotkou Kate. „Dnes přejeme všechno nejlepší k narozeninám vévodkyni z Cambridge!“ napsali ze svého účtu a připojili obrázky dortu a srdíčka. Doufejme, že alespoň zvedli telefon a Kate popřáli i trochu osobněji!

    Meghan a Harry popřáli Kate k narozeninám.
    Autor: reprofoto instagram

    Fotogalerie
    68 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

Mam_vas_u_prdeIe: Jsou to všechno šašci počmáraní, celá ta přiblblá královská rodina.

(10. 01. 2020 06:54)

villon: Ještě že si odhlasovaly brexit takže tuhle zdegenerovanou famílii přestaneme dotovat. Jinak pravda je taková že tu starou-mladou nesnášela královna tak je oba vyštípala. Teď začnou ale dělat ostudu tuplem. Mislim ale že jsou natolik chytrý že od prachů se neodtsřihnou, ale když jim to Angláni trpí tak ať si dělají co chcou. Jenom by Harry konečně mohl přiznat kdo je jeho praví fotr, mislim že by to zajímalo víc lidí. Dajána se nezdála ale byla to pěkná raketa! Hlavně aby Megane nešla v jejích stopách, to bych opravdu Britům nepřál, mají beztak starostí samy se sebou.

(09. 01. 2020 23:03)

olina10: Nechte je už konečně žít. Moc jim fandím !!!

(09. 01. 2020 22:27)

levandulova: Zbavi se role, ale ne titulu a penez. Jinak receno, zbavi se povinnosti, ale ne vyhod.

(09. 01. 2020 20:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy