Beatrice z Yorku, vnučka královny Alžběty II. (93), oznámila ve čtvrtek své zasnoubení s realitním magnátem a údajně multimilionářem Edoardem Mapelli Mozzim (36), s nímž chodí teprve rok. Dvojice prozradila, že svatba bude někdy v roce 2020 a další detaily se dozvíme později.

Jak bývá zvykem v královské rodině, nechyběly ani oficiální zásnubní snímky. Právě za ně si to ale Beatrice na různých internetových diskuzích pořádně slízla. „No teda, ta se opičí!“ vytklo jí hned několik lidí a další se přidávali: „Trapné! Nemá v těle ani kousek originality.“

Meghan a Kate, co?“ rýpli si další všímaví fanoušci královských rodin, kterým neuniklo, že minimálně jedna fotka Beatrice a Edoarda se až nápadně podobá zásnubnímu snímku Meghan a Harryho z přelomu roku 2017 a 2018. Nejen černobílou stylizací, ale též pózou. Na obou fotkách totiž budoucí nevěsta objímá svého vyvoleného, zavírá oči a usmívá se. Dokonce i ten úsměv mají dámy dost podobný, ale na druhou stranu - jak jinak by se asi v takové šťastné chvíli měly tvářit?

Někteří vtipálci se pak dokonce domnívají, že Beatrice Meghan napodobila naprosto záměrně, a to ne z toho důvodu, že by ji obhajovala, ale spíš, aby jí to vrátila za sestru Eugenii (29). Právě záhy po její svatbě totiž vévodkyně Meghan oznámila své těhotenství a podle některých jí tím »vypálila rybník«.

 Na jiných obrázcích se ale zase Beatrice ke svému miláčkovi tulí podobně jako kdysi Kate (37) k princi Williamovi (37). A popravdě už ani není moc dalších póz a postojů, které by mohly zamilované páry udělat. A tak je pravděpodobné, že se zkrátka jen drží osvědčené klasiky a kritiku kvůli »kopírování« teď musí prostě skousnout.

VIDEO: Kate a Meghan na Wimbledonu

Fotogalerie
52 fotografií