Se šokujícím tajemstvím britské královské rodiny přišel zahraniční web extra.ie, podle něhož princ není zrovna vzorem věrnosti. Poté, co se seznámil s Meghan, měl totiž ještě jednu známost, i když nezávaznou. Vše začalo na jedné párty, kde potkal modelku Sarah Ann Macklinovou (29). Hnědovláska mu padla do oka!

„Setkali se na soukromém večírku, zeptal se jí na číslo a pak ji bombardoval esemeskami. Byl to ale jen flirt,“ tvrdí nyní spisovatelka královských biografií Angela Levinová. V té době se přitom Harry již znal s americkou herečkou Meghan Markleovou a měli za sebou první rande domluvené díky společným přátelům.

Ani ona ale nežila v celibátu, jelikož se právě rozcházela s restauratérem Cory Vitiellem, s nímž randila dva roky. Když se jejich vztah rozpadl, už nic nestálo v cestě jejímu románku s Harrym. Ten záhy též zapomněl na sexy modelku Sarah Ann. Zvlášť poté, co se s Meghan více poznali a pochopili, že přeskočila jiskra.

Dohodli se na dalším setkání, a to i přes to, že Američanka o Harrym a jeho rodině moc nevěděla a asi si neuměla představit, co ji čeká. Záleželo jí prý jen na tom, že chodí s dobrým a laskavým mužem. Zbytek je už historie - v listopadu 2017 se Meghan s členem britské královské rodiny zasnoubila a v květnu 2018 oslavili svatbu. Před měsícem se jim pak narodil první potomek – syn, jenž dostal jméno Archie.

VIDEO: Harry a Meghan po svatbě: Zbavili se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
125 fotografií